kızlar bugün 24.00 e kadar katılcaklar adını bildirsin ki yarın dua yı seçip başlayalım zaman kaybetmeyelim listeye ben katılmak istiyorum diğer arkadaşlarda benim altımdan devam etsin başlayalım inşallah bir an önce :)
etkili bir dua imiş bence bunu okuyalımm, okumaktan zarar gelmez, ben okudum Allah kabul eder inşallah ne dersiniz ??
Kumeyl Duası
Kumeyl duası olarak Ehl-i Beyt kaynaklarında meşhur olan bu dua, Hz. Ali (a.s)ın sır arkadaşı Kumeyl bin Ziyada Hızırın duası diye öğrettiği engin maarifi içeren bir duadır. Bu duanın özellikle Perşembe geceleri okunması Ehl-i Beyt imamları tarafından tavsiye edilmiştir.
Alıntıdır.
Ama biz hergün okuyalım 1 kere bile olsa Allah kabul edendir :) ne diyorsunuz kızlar ????
bunun yerine her gün yasin duası okusana .. daha büyük sevaba girersin...
Allah dualrınızı kabul etsin
kızlar bugün 24.00 e kadar katılcaklar adını bildirsin ki yarın dua yı seçip başlayalım zaman kaybetmeyelim listeye ben katılmak istiyorum diğer arkadaşlarda benim altımdan devam etsin başlayalım inşallah bir an önce :)
Ben de varım kızlar ins
Ama önce ne okuyacağımıza karar verirsek daha iyi olur
Başka Neler okuyabiliriz .Herkes fikrini yazarsa iyi olur
cnm ben katılcaklar belli olsun dedım ki dua yı sayıya göre belirleyelim ama az kişiyiz zaten galiba 4 :)
Cnm Kumeyl duasınıda okuyabiliriz . kaç tane okuyucaz.Baska hangi dualari okuyabiliriz.Fikrin varmi cnm..
bu dua hızır duasıymıs .. Cok etkılı dıyolar tabıkı her dua etkıldır kaderımzde varsa ama bazıların yukseklıgı daha coktur.. Bu olabılır bıraz uzun ama :)
birde bu duanın dilek ıcın bol bol okunmasıı gerektıgı yazıyor araştırdım ama ismi ne bılmıyorum
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme inni eselüke
bi hakkı bismillahirrahmanirrahim.
Ve bi hurmeti bismillahirrâhmânirrahim
Ve bi fadli bismillahirrâhmanirrahim
Ve bi azameti bismillâhirrahmânirrahim
Ve bi celâli bismillâhirrahmânirrahim
Ve bi cemâli bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi kemâli bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi heybeti bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi menzileti bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi melekûti bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi ceberûti bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi kibriyâi bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi senâi bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi behâi bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi kerâmeti bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi sultâni bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi berekâti bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi ızzeti bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi kuvveti bismillâhirrahmânirrahîm
Ve bi kudreti bismillâhirrahmânirrahîm
İrfa kadrî veşrah sadrî ve yessir emrî.. Verzuknî min haysü la yahtesib..
Bi fadlike ve keramike ya men hüve kaf hâ yâ ayn sâd... hâ mîm ayn sîn kâf ve eselüke bi celâlil ızzeti ve celâlil heybeti ve ceberûtil azameti en tecalenî min ıbadikes salihîn ellezine la havfün aleyhim ve lâ hüm yahzenûn
Bi rahmetike ya erhamerrahımin
Ve en tusalliye alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.
bencede artık belırleyelım Dualarr yerını bulsun
Cnm bu yazdigin duayi ve Kumeyl duasini liste yapip herbirimize okuyalim o zaman :)
mesala ornek liste
Deam
goalk
Touch( Hayirli es ,Hayirli evlilik icin)
Nazliesma ;Hayirli es ,Hayirli evlilik icin)
Mesala niyetlerimizi de yazalim...Deam icin herkes Kumeyl duasini ve Yazdigin duayi okusun.Bitirenler goalk icin okumaya baslasin bu sekilde okuyalim o zaman...Herkesin niyetini de yazalim bence ...
Peki bu dualar regl iken okunuyo mu buda onemli:)
Cnm evet Regl olunca okuyamayiz herhalde.Eger bu dualari okuyacaksak mesala listede 7 kisiysek 7 kere okuruz sırayla musait olunca herkesin adina tek tek .mesala 15 gün gibi süre veririz herkes herkese 1 defa okur diye düşünüyorum.
Ne yapalım bilmiyorum.Herkes fikrini yazarsa iyi olur.
Mesala 10.00 İhlas süresi okunuyormuş .Duaların kabulü için onu mü okusak?
bende varım yenı katıldım aranıza dunya dua ustune kurulu bızımde dertlerımzıe sıfa olur ınsallah
Hosgeldin cnm.Ne okuyacağımızı kararlastiriyoruz fikrin varsa yazarsan iyi olur.
Listemize Katilanlar
secido
Deam
cimcime-89
ececimx
goalk
touch
nazliesma
Cnm bu yazdigin duayi ve Kumeyl duasini liste yapip herbirimize okuyalim o zaman :)
mesala ornek liste
Deam
goalk
Touch( Hayirli es ,Hayirli evlilik icin)
Nazliesma ;Hayirli es ,Hayirli evlilik icin)
Mesala niyetlerimizi de yazalim...Deam icin herkes Kumeyl duasini ve Yazdigin duayi okusun.Bitirenler goalk icin okumaya baslasin bu sekilde okuyalim o zaman...Herkesin niyetini de yazalim bence ...
arkadaşlar ben 70 tane yasin suresi okumanın Allah ın izniyle murdanına kavuşacağını okudum bi yerde bence 70 yasin okuyalım ancak yasin hemuzun hemde regl gibi özel durumlarda okunamadığı için gün sınırlaması koymayalım çünkü regl mizbiarkadaşta çakışırsa iki üç kişi onun gönlü kırılmasın yetişmedi diye ben şu an 7 kişiyiz 10 tane düşüyo kişi başına 5 gün de yetişir gibi geliyo ki liste ara vermesek bile 35 günde döncek bence sürede ideal siz nedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?