evet şekerim süpersin valla,bn de sendenim
bnce sen dış görünüşünü bi hallet gerisi tıkır tıkır gelicek bak gör
ben dış görünüşünümden şükürler olsun memnunum,3 kilo fazlam var onu da ramazanda veririrm inşallah
bide ben namaza başladım içimde kötü düşünceler vardı,şimdi daha rahatım içsel olarak
onun dışında okul bitti 2.sınıfa geçtim tatildeyim şuan hergün 1 film izliyorum,her boş vaktimde kitap okuyorum (genelde kişisel gelişim),netten haber siteleri var belli bir listem var sık kullanılanlarda onları her sabah sırayla okurum,birde akşamları puzzle yapıyorum eşimle belgesel seyrediyoruz süper oluyor
ha bide bol bol hareketli yaz şarkıları dinliyorum acaip motive oluyorum
sana da tavsiye ederim şekerim
bide eşimi geçenlerde tarttık 2-2,5 kilo daha vermiş.şuan ideal,boyu 1.82,kilosu 85
ben evdeki boş vakitlerimde ya ip atlarım,ya hulahoop çevirirm,ya da koşu bandımda koşarım,ayda 1 kilo bile veremem adam 2 kilo vermiş,hemde acaip ekmek yer.ama ben onun nasıl verdiğini çözdüm abartmıyorum belki günde 4 litre su içiyordur,hem de yaz-kış
sen de iç evde sürekli elinde şişe olsun,ya da masa başında çalışıyosan kendine güzel bir bardak al,ben öyle yaptım kendime kocaman cam tweety li bir fincan aldım akşama kadar su içiyorum
birde spora zevk olarak bak ben hiç sevmezdim evlenince eşim koşu bandı ve mekik aleti aldı şimdi çok hoşuma gidiyor yapmazsam rahat edemiyorum.aynen senin dediğin gibi oldu ilk baştan sıkıldım off yapmıcam çok yoruluyorum falan dedim ama şimdi belli bir düzene oturttum çok seviyorum spor yapmayı:81: inşallah dediklerimizi uygularız canım,sana başarılar diliyorum
bu arada ne kadar uzun yazmışım