Alıntı:Beta HCG sizin yükseltip düşürebileceğiniz bir hormon değil ki, embriyo ile birlikte oluşan plasentanın salgıladığı bir hormondur. Sizin kontrolünüzde olan birşey değil.
Alıntı:
"Ayrıca bazı progesteron içeren bitkiler ve yiyecekler de beta HCG değerlerinde yükselmeye sebep olur. Beta HCG hormonunu yükselten yiyecekler; avokado, dereotu, domates, ıspanak, ay çekirdeği, ceviz ve amla yani bektaşi üzümü gibi yiyeceklerdir."
Iki güne bir normalde. Bunu artışı iyiyse 2 -3 kez baktın mı aylık gidersin. 5inci haftada kese gorunur zaten. 6inci haftada kalpKaç günde bir takip etmemiz lazım? Ve ne zamana kadar ?
Iki güne bir normalde. Bunu artışı iyiyse 2 -3 kez baktın mı aylık gidersin. 5inci haftada kese gorunur zaten. 6inci haftada kalp
valla iyidir herhalde bilmiyorum ki. Ne iyi ne kötü belirtim yok. Dün doktora gittim kese görünmedi pazartesi tekrar gel dedi. Pazartesini bekliyorum bakalımmerhabalar,
yazdıklarınızı okudum.nasıl devam ediyor hamileliğiniz?
Senin nasıl şuan kaçlardasınKeşke yükselse de paylaşsam bende buralarda...
Sıfır canım, hamile kalamadım ki. Onu demek istedim işte...Senin nasıl şuan kaçlardasın
valla iyidir herhalde bilmiyorum ki. Ne iyi ne kötü belirtim yok. Dün doktora gittim kese görünmedi pazartesi tekrar gel dedi. Pazartesini bekliyorum bakalım
ben de dedim acaba yavaş mı yükseliyor. Hormon, tiroid, prolaktine enfeksiyon olup olmadığına baktırdın mıSıfır canım, hamile kalamadım ki. Onu demek istedim işte...
Kişiden kişiye değişir mesela 14ünde baktırdığım 469,75 idi. Adet gecikmesinden 4 gün sonra. Bende 470 olur sende 600 -700 olur. Hatta bir başkası vardı aynı gündeydik onunki 1600lerdeydi ben 255deyken. Yani ikiz de olabilir.bir sorum olacak .adetten sonra 4. gününde mesela beta hcg değerin kaçtı?
Kişiden kişiye değişir mesela 14ünde baktırdığım 469,75 idi. Adet gecikmesinden 4 gün sonra. Bende 470 olur sende 600 -700 olur. Hatta bir başkası vardı aynı gündeydik onunki 1600lerdeydi ben 255deyken. Yani ikiz de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?