- 28 Ağustos 2018
- 2.376
- 2.921
- 53
Sonuç nediraslında biliyorum kişiden kişiye değişeceğini ama insan yine de merak ediyor.
benimde yaklaşık sizin gibi adetten 4 gün sonraki değerim. bugün 2. kez kan vericem hayırlısı bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç nediraslında biliyorum kişiden kişiye değişeceğini ama insan yine de merak ediyor.
benimde yaklaşık sizin gibi adetten 4 gün sonraki değerim. bugün 2. kez kan vericem hayırlısı bakalım.
Daha 1 haftalık var yok. Iki gün sonra tekrarla bakalım kaç çıkacak. 5ten sonrasını gebe sayarlarMerhaba bayanlar bende sizden yardım bekliyorum normalde yarın ya da ctes adet olmam lazım dün ve bugün birer leke kahverengi lekem geldi bugün gidip kan tahlili yaptım 7.72 çıktı doktora göstermedim kendim baktım değere sevineyim mi üzüleyim mi çok düşük geldi bana sizce durumum nedir![]()
Bugün: 5621,2 olmuş. Keseyi de gördüm![]()
Amin inşallah isteyen tüm herkesehayırlı olsun sağlıkla dogsun bebegın
iyi çıktı şükür .. 2,5 kat gibi bir artış olmuş :)Sonuç nedir
Bugün: 5621,2 olmuş. Keseyi de gördüm![]()
Bugün 8inci günüçok sevindim :) bugün adet gecikmesinin kaçındı günüydü sizin :)
Bugün 8inci günü
Valla bu gittiğim devlet hastanesindeki doktor onlar da pek ilgili değiller. Bana kese çok küçük, tahminimce 2 -3 haftalık, 15 güne büyür dedi. Özelde randevum var pazartesi günü bakalım o ne diyecek.süper :) doktor kalp atışlarını ne zaman duyabileceğini söyledi mi peki?
Valla bu gittiğim devlet hastanesindeki doktor onlar da pek ilgili değiller. Bana kese çok küçük, tahminimce 2 -3 haftalık, 15 güne büyür dedi. Özelde randevum var pazartesi günü bakalım o ne diyecek.
Her 2 güne bir 2 kat arttığını düşünsek:Gecen pazartesi 143
Ayni hafta cuma 543
Bu sali 985
Bu cuma yani dun 1198
5+4 gunluk ve dunden vajinal ultrasonla kese gorunmedi
Deger artisi sizce nasil dusukmu
Canim destegin ilgin icin cok cok tesekkur ederim ALLAH saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsinHer 2 güne bir 2 kat arttığını düşünsek:
Pazartesi: 143
143 x 2 = 286 (çarşamba)
286 x 2 = 572 (cuma) yani ilk hafta da sorun yok.
572 x 2 = 1144 (pazar)
1144 x 2 = 2288 (salı)
2288 x 2 = 4576 (perşembe)
Ortalama. Ancak şöyle bir istisna var, 2 güne bir minimum 130 artabilir.
Yani 542 + 130 = 672
O şekilde devam hesaplayabilirsin. Yavaş yükseliyor ama yükseliyor. 0,1 düşse bile dikkate alınıp hazırlıklı olmalı O Ozlem8123
Gün olarak yakınız benim karından göründü kese. 5600larda, düzenli olarak doktora git.
Armut bektaşi uzum avocado tüketmeye çalış. Rızgı varsa tutunur gelir. Eller kimyasal der, dış gebelik der, bakarsın artar, düzelir. Haberdar et, inş sen de tadarsın bu duyguyuCanim destegin ilgin icin cok cok tesekkur ederim ALLAH saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin
Doktor takipte olalim dedi ama cevremde herkes kimyasal yada dis gebelik diyor bende umudumu kestim inan
Sencede sagliksiz degilmi yukselis
Sagol kuzum tesekkur ederim doktor umtsuz konustu artisi az buldu e madem oyle saliya kadar neden bekletio beni stres oldum madem sagliksiz nasil dusucek onu konus degilmiArmut bektaşi uzum avocado tüketmeye çalış. Rızgı varsa tutunur gelir. Eller kimyasal der, dış gebelik der, bakarsın artar, düzelir. Haberdar et, inş sen de tadarsın bu duyguyu
Belki bir umut deyip bekletiyor. Sabret salıya kadar. Olaki düşecekse ilaç verir. Umarım o duruma gelmez.Sagol kuzum tesekkur ederim doktor umtsuz konustu artisi az buldu e madem oyle saliya kadar neden bekletio beni stres oldum madem sagliksiz nasil dusucek onu konus degilmi
Anlamadim cidden gebelik gerceklessin diye stres gebelik gerceklesiyor bu sefer beta hcg sonra kese stresi sonra kalp atisi stresi gercekten cok zor surecler ALLAH kimseye aratmasin ama ben yoruldum simdidenBelki bir umut deyip bekletiyor. Sabret salıya kadar. Olaki düşecekse ilaç verir. Umarım o duruma gelmez.