• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hep beraber: Beta hcG takibi yapalım mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aslında biliyorum kişiden kişiye değişeceğini ama insan yine de merak ediyor.
benimde yaklaşık sizin gibi adetten 4 gün sonraki değerim. bugün 2. kez kan vericem hayırlısı bakalım.
Sonuç nedir

Merhaba bayanlar bende sizden yardım bekliyorum normalde yarın ya da ctes adet olmam lazım dün ve bugün birer leke kahverengi lekem geldi bugün gidip kan tahlili yaptım 7.72 çıktı doktora göstermedim kendim baktım değere sevineyim mi üzüleyim mi çok düşük geldi bana sizce durumum nedir 🤦‍♀️
Daha 1 haftalık var yok. Iki gün sonra tekrarla bakalım kaç çıkacak. 5ten sonrasını gebe sayarlar 🤗

süper :) doktor kalp atışlarını ne zaman duyabileceğini söyledi mi peki?
Valla bu gittiğim devlet hastanesindeki doktor onlar da pek ilgili değiller. Bana kese çok küçük, tahminimce 2 -3 haftalık, 15 güne büyür dedi. Özelde randevum var pazartesi günü bakalım o ne diyecek.

Valla bu gittiğim devlet hastanesindeki doktor onlar da pek ilgili değiller. Bana kese çok küçük, tahminimce 2 -3 haftalık, 15 güne büyür dedi. Özelde randevum var pazartesi günü bakalım o ne diyecek.

hayırlı haberler alırsın inş. ama 2-3 haftalık demiş ya beta hcg ye göre yaklaşık 5 haftası bitiyor gibi. anlayamadım o kısmı.

Iyigeceler kizlar ALLAH im herkese saglikli bebekler versin sorum olucak size yardimci olursaniz cok sevinirim

Hamileyim 5+4 gunluk doktorum bugun yani 18 ekim cuma gunu gel keseye bakalim dedi alttan muayene etti ve keseyi goremeyince kan ver beta hcg bakalim dedi

Gecen hafta pazartesi kanda beta hcg 143 cikti ayni hafta cuma gunu 543 bu sali 995 ve 18 ekim cuma 1097 cikti bu sali ve cuma gunu arasindaki artisi doktor cokta olumlu bulmadi cunku 2 gunde 2 kat artmasi gerekiomus benimkinde duzensiz artis varmis

Onumizdeki sali tekrar gel bakalim dedi cokmu duzensiz kizlar dis gebelikmidir

Merhabalar bende salı günü beta hcg 198le öğrendim. Perşembe baktık 349.6 cumartesi(bugün) baktık 899.6. Artış iyi gibi ama çok korkuyorum bundan önce çok düştüğüm var buna bir şey olmaz inşallah.

• Beğen
Reactions: H M
Son durum: 18.10.

Beta: 5621,2.

Gecen pazartesi 143
Ayni hafta cuma 543
Bu sali 985
Bu cuma yani dun 1198

5+4 gunluk ve dunden vajinal ultrasonla kese gorunmedi

Deger artisi sizce nasil dusukmu

Gecen pazartesi 143
Ayni hafta cuma 543
Bu sali 985
Bu cuma yani dun 1198

5+4 gunluk ve dunden vajinal ultrasonla kese gorunmedi

Deger artisi sizce nasil dusukmu
Her 2 güne bir 2 kat arttığını düşünsek:

Pazartesi: 143

143 x 2 = 286 (çarşamba)

286 x 2 = 572 (cuma) yani ilk hafta da sorun yok.

572 x 2 = 1144 (pazar)

1144 x 2 = 2288 (salı)

2288 x 2 = 4576 (perşembe)

Ortalama. Ancak şöyle bir istisna var, 2 güne bir minimum 130 artabilir.

Yani 542 + 130 = 672

O şekilde devam hesaplayabilirsin. Yavaş yükseliyor ama yükseliyor. 0,1 düşse bile dikkate alınıp hazırlıklı olmalı O Ozlem8123

Gün olarak yakınız benim karından göründü kese. 5600larda, düzenli olarak doktora git.

Her 2 güne bir 2 kat arttığını düşünsek:

Pazartesi: 143

143 x 2 = 286 (çarşamba)

286 x 2 = 572 (cuma) yani ilk hafta da sorun yok.

572 x 2 = 1144 (pazar)

1144 x 2 = 2288 (salı)

2288 x 2 = 4576 (perşembe)

Ortalama. Ancak şöyle bir istisna var, 2 güne bir minimum 130 artabilir.

Yani 542 + 130 = 672

O şekilde devam hesaplayabilirsin. Yavaş yükseliyor ama yükseliyor. 0,1 düşse bile dikkate alınıp hazırlıklı olmalı O Ozlem8123

Gün olarak yakınız benim karından göründü kese. 5600larda, düzenli olarak doktora git.
Canim destegin ilgin icin cok cok tesekkur ederim ALLAH saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin

Doktor takipte olalim dedi ama cevremde herkes kimyasal yada dis gebelik diyor bende umudumu kestim inan

Sencede sagliksiz degilmi yukselis

Canim destegin ilgin icin cok cok tesekkur ederim ALLAH saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin

Doktor takipte olalim dedi ama cevremde herkes kimyasal yada dis gebelik diyor bende umudumu kestim inan

Sencede sagliksiz degilmi yukselis
Armut bektaşi uzum avocado tüketmeye çalış. Rızgı varsa tutunur gelir. Eller kimyasal der, dış gebelik der, bakarsın artar, düzelir. Haberdar et, inş sen de tadarsın bu duyguyu

Armut bektaşi uzum avocado tüketmeye çalış. Rızgı varsa tutunur gelir. Eller kimyasal der, dış gebelik der, bakarsın artar, düzelir. Haberdar et, inş sen de tadarsın bu duyguyu
Sagol kuzum tesekkur ederim doktor umtsuz konustu artisi az buldu e madem oyle saliya kadar neden bekletio beni stres oldum madem sagliksiz nasil dusucek onu konus degilmi

Sagol kuzum tesekkur ederim doktor umtsuz konustu artisi az buldu e madem oyle saliya kadar neden bekletio beni stres oldum madem sagliksiz nasil dusucek onu konus degilmi
Belki bir umut deyip bekletiyor. Sabret salıya kadar. Olaki düşecekse ilaç verir. Umarım o duruma gelmez.

Belki bir umut deyip bekletiyor. Sabret salıya kadar. Olaki düşecekse ilaç verir. Umarım o duruma gelmez.
Anlamadim cidden gebelik gerceklessin diye stres gebelik gerceklesiyor bu sefer beta hcg sonra kese stresi sonra kalp atisi stresi gercekten cok zor surecler ALLAH kimseye aratmasin ama ben yoruldum simdiden

Back
X