erkek arkadaşımla özür dileme alışkanlığımız vardır. hmm şimdi düşününce garip geldi, o kadar çok mu hata yapıyoruz:uhm: yani özür dilemenin bizi küçültmeyeceğini, eksiltmeyeceğini biliyoruz. ama eğer o özür dileyebilen bir canlı olmasaydı, sanırım inat yapar ben de asla dilemezdimkötükedihüso
telefonla konuşma probleminde eşiniz kadar arayanları da suçlu buldum, çünkü eşiniz söylemese bile gürültüden dışarıda olduğunuz belli. ben ne erkek arkadaşımı, ne de kız arkadaşlarımı dışarıdayken uzun uzun lafa tutarım. evdeyseler bile müsait olup olmadıklarını sorarım.
3 yıllık ilişkimde ben de sevgilim de iş dışı telefon görüşmelerimize dikkat etmişizdir. uzun zamandır konuşmadığımız bir arkadaşımız aramışsa da zaten birbirimize söyleriz "... arıyor" diye ve kimse rahatsız olmaz, biliriz ki o arkadaş uzun aradan sonra aramış, kabalık etmeyelim konuşalım.
olur da insanlık hali bazen karşımızdakinin lafı bitmezde biraz uzarsa özrümüzü dileriz.:1rolleyes:
empati kurma özürlü olduğuna göre erkek cinsi, arkadaşlara katılıyorum sen de aynı şekilde davran. sinirlenmeden, öfkelenmeden... En iyi eğitim şekli bu bence de onlara:jeyyar:
hepinize ayri ayri tesekkür ederim kislara.s.
canim sanada sunu söylemek isterim,evet aynen bende tlfonu ilk actigimda karsimdaki annemde olsa müsaitmi onu sorarim,gecenin yarilarinda arayipta karsimdakini zor duruma düsürmem,yada aa bizde alisveristeyiz diyen birisi oldugunda tamam sonra görüselim der kapatirim...
esimde en son artik ablasina alisveristeyiz dedi,demesinin üzerinden 10 dakika gecti hala kim nerde ne yapmis,ne olmus,nerdeymisiz,ne yapiyormusuz sordu durdu(esimin verdigi cvplardan anlasiliyor) esimde hala hala sorular sorup beni delirtti resmen....