bence bukadar üste cikmasina izin verme,benim esimde haksizken hakli görürdü hep kendini her kavgada üste cikmaya calisir bende pes eder icime atardim.icime ata ata sinir hastasi oldum.simdi aninda icimdekileri söylüyorum.otur konus yeter artik de,valla biraz korkutcaksin gözünü nasil olsa beni birakamaz bensiz yapamaz düsüncesine girmesine müsade etmeyeceksin yoksa tepene cikarda cikar.ben senin ailenle görüsmene birsey demiyorum ama seni özlüyorum seninle daha fazla vakit gecirmek istiyorum o yüzden tepki gösteriyorum bir dedim iki dedim takmiyorsun beni bana deger vermedini düsünüyorum bu beni cok üzüyor hicmi önemi yok senin icin de, belki böyle konusursan anlar seni.
kizlar dünden beri tuttum tuttum kendimi en sonunda sizinle paylasmaya karar verdim...farkli bakis acisi her zaman iyidir...
kizlar esimin burnunun havada olmasindan,hep kendini hakli bulmasindan,hep özür beklemesinden artik biktimmmmmmm...
beyfendinin ne mail trafigi ne telefon trafigi bitiyor,tamam buna bisey demiyorum ama benimleyken yapmasin ya!!
yaklasik 2 haftadan beri beraber biseyler yapamadik ve dediki canim hadi aksama gezelim,alisveris yapalim.neyse ciktik keyifli keyifli beyfendinin gezecegi yerler bitti sira benimkilere gelince sanki inadina yapiliyo gibi arka arkaya telefonlar susmadi.isle alakali degil,öyle sohbet...kaynanam,kaynim,arkadasi,bi baska arkadasi ve en sonundada görümcem..inanin her disari cikmamizda burnumdan geliyor.ve bunu daha önce bircok kez söyledim.askim lütfen beraberken tamam önemli bi telefondur acarsin ama kisa kes!onca insan esiyle berabeken tlfonunu bile kapatiyor,benim senden istedigim eve geldigimde görüselim de bisey de kapat,evdede ne yaparsan yap...
dün 1 dedim 2 dedim yok!!sagolsunlar hepsininde cenesi düsük..en son görümcemin aramasinda patladim,esimle konusurken esime bi bakis attim elimi aninda sert bi hareketle birakti,herkes bana bakti.ya kizin en kisa görüsmesi yemin ederim yarim saat...
sonrada tartisma basladi tabii...aksam anlattim tekrar,beyfendi özür bekliyormus...orda beni rezil eden o,50 kere ikazima karsi takrarlayan o,konusmayan o,özür dilemesi gereken ben...
bu adamin burnunu artik yere indirme zamani geldi,ne yapicam fikri olan varmi???
hepiniz yüz verme demekte hemfilkirsiniz kislar,,,haklisinizda
ne oldu biliyor musunuz,dayanamadim agzima ne gelirse mesajla söyledim...simdiye kadarki bu tarz olaylardan tutunda herseyi...cok cok rahatladim...oda cevap yazmis...seni rahat birakicam,benim gibi kötü bir insani haketmiyorsun .....falan filan klasik sözlerini iste...aksama gel konusalim dedim,gelmicekmis arkadasiyla yemege cikacakmis....inanamiyorum biliyor musunuz kizlar...o kadar önemli islerimde olsa bi burnu aksa herseyi iptal ederdim ben...böylelikle degerimide gördüm...
bende onu rahat birakicam bakalim...yok öyle artik her zaman özür dileyen alttan alan kadin...sira onda...
arkadaşın sözlerine kesinlikle katılıyorum.yüz vermemek gerekir.kendi yaptıklarını karşıdan görünce daha iyi anlayacaktır.unutma ki en büyük tepki TEPKİSİZLİKTİR....Aynı huy benimkindede vardı. Bir şey olur, kendisi suçlu olur ama bir laf sayarki seni yerin dibine sokar ve sen suçluymuşsun gibi birde vicdan azabı çektirirdi. Ama artık bu kuzunun gözü açıldı. Baktım olmuyor. Bende ona karşılık verdim yada dinlemeden yanından ayrıldım. Bir kaç günde ne aradım ne sordum hiç yüz vermedim. Bu seferde kendisi kedi yavrusu gibi peşimde dolandı. Bundan sonra benim taktiğimde bu oldu. Ben suçlu haksız bile olsam hiç ses çıkartmıyorum. Onu hiç tınlamıyorum. Bu seferde kendisi tıpış tıpış geliyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?