- 18 Nisan 2019
- 83
- 33
- 38
- 30
- Konu Sahibi cimengozlu
-
Saglikla kucagina al ins susamini benim kizim koca dana oldu ama biz cennet hurmasi diyoruz ismi eylul ama biz hala cennet hurmasi diyoruzBen mucizemi 4. hafta içerisinde öğrensemde 7+2 de gördüm, henüz o ilk karşılaşmada susam büyüklüğünde dedi doktor benim başlattığım akımla o mucizenin adı SUSAM kaldı. Bu akım eşim ve ailelerimize de yansıdıŞimdi maşallah kiraz büyüklüğünde ama biz hala SUSAM diyoruz Peki siz ne diyorsunuz?
Amin canım inşallahSaglikla kucagina al ins susamini benim kizim koca dana oldu ama biz cennet hurmasi diyoruz ismi eylul ama biz hala cennet hurmasi diyoruz
Ben mucizemi 4. hafta içerisinde öğrensemde 7+2 de gördüm, henüz o ilk karşılaşmada susam büyüklüğünde dedi doktor benim başlattığım akımla o mucizenin adı SUSAM kaldı. Bu akım eşim ve ailelerimize de yansıdıŞimdi maşallah kiraz büyüklüğünde ama biz hala SUSAM diyoruz Peki siz ne diyorsunuz?
Canlarim hepiniz saglikla kavusun benim dana cennet hurmasi 1.5 yasinda smdi cok sukur isim konusunda hic zorlanmadik gece esim 12 de isden geldi mutfakda sigara iciyrdu bnde salondan seslendm bebek dogacak isim ne koyacaz die salona kafayi uzatti eylul koyalim mi dedi iyi koyalim dedim ismini koyduk uzun uzunnnn isim aramadik cok hizli oldu balim benm coookk tatli ooooovvvv azini burnunu yer poposunu isirirmm cennet hurmammmmmmmBen korkuyorum doğduktan sonra çocuğun ismine alışamıcazhatta kız olursa susam ken suzan mı yapsak kolay olur diye bile konuşmuşluğumuz var eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?