• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Henüz karnındaki mucizeye isim düşünmeyenler şimdilik ne diye hitap ediyorsunuz takma isimleri şöylece alsak mı?

cimengozlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2019
83
33
38
30
Ben mucizemi 4. hafta içerisinde öğrensemde 7+2 de gördüm, henüz o ilk karşılaşmada susam büyüklüğünde dedi doktor benim başlattığım akımla o mucizenin adı SUSAM kaldı. Bu akım eşim ve ailelerimize de yansıdı:-) Şimdi maşallah kiraz büyüklüğünde ama biz hala SUSAM diyoruz :KK36: Peki siz ne diyorsunuz?:anneadayı:

Ben mucizemi 4. hafta içerisinde öğrensemde 7+2 de gördüm, henüz o ilk karşılaşmada susam büyüklüğünde dedi doktor benim başlattığım akımla o mucizenin adı SUSAM kaldı. Bu akım eşim ve ailelerimize de yansıdı:-) Şimdi maşallah kiraz büyüklüğünde ama biz hala SUSAM diyoruz :KK36: Peki siz ne diyorsunuz?:anneadayı:
Saglikla kucagina al ins susamini benim kizim koca dana oldu ama biz cennet hurmasi diyoruz ismi eylul ama biz hala cennet hurmasi diyoruz 😀😀😀

Saglikla kucagina al ins susamini benim kizim koca dana oldu ama biz cennet hurmasi diyoruz ismi eylul ama biz hala cennet hurmasi diyoruz 😀😀😀
Amin canım inşallah :KK36: olsun isterlerse 50 yaşında olsalarda anne ve babaların gözünde hala susamlar cennet hurmaları onlar Allah size bağışlasın yavrunuzu inşallah

Ahah bizde de bezelye kaldı en son bezelye büyüklüğünde olduğu için en son kontrolde :))

Ben korkuyorum doğduktan sonra çocuğun ismine alışamıcaz :KK70:hatta kız olursa susam ken suzan mı yapsak kolay olur diye bile konuşmuşluğumuz var eşimle

Ben korkuyorum doğduktan sonra çocuğun ismine alışamıcaz :KK70:hatta kız olursa susam ken suzan mı yapsak kolay olur diye bile konuşmuşluğumuz var eşimle
Canlarim hepiniz saglikla kavusun benim dana cennet hurmasi 1.5 yasinda smdi cok sukur isim konusunda hic zorlanmadik gece esim 12 de isden geldi mutfakda sigara iciyrdu bnde salondan seslendm bebek dogacak isim ne koyacaz die salona kafayi uzatti eylul koyalim mi dedi iyi koyalim dedim ismini koyduk uzun uzunnnn isim aramadik cok hizli oldu balim benm coookk tatli ooooovvvv azini burnunu yer poposunu isirirmm cennet hurmammmmmmm 😂😂😂😂😂

Bebeğim erkek şuan 23+2 haftalık. Henüz isim bulamadık. Ben sürekli meleğim , tomurcuk, pıtırcık diye sesleniyorum ama en çok meleğim diyorum .

Back