- 31 Mayıs 2019
- 336
- 243
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba boyum 1.76 51 kiloyum nasil bişey tercih edicem bilemiyorum ama fatihe bakıcamNısantaşı ve Fatihte cok guzel modeller var. Gozume takilirlar yani. Zaten Fatih gelinlik beşiği. balık trzı uzun duvakli favorim olmadi prenses etek omuzdan düşük yakalı yine uzun bir duvak.
Merhaba boyum 1.76 51 kiloyum nasil bişey tercih edicem bilemiyorum ama fatihe bakıcam
Ben aslında balık modelleri çok beğeniyorum ama göğüs altından hafif bollaşan modeller de çok hoşuma gidiyor yasize balik cok guzel gider ya boy ister o gelinlik... cok guzel taşırsın birde nasil modellerden hoslanirsiniz gelinlikte kirik beyazlar krem renklr duz beyazlar vs guzel modellr var :)
Bende afterda tam aksine herkes beyaz giyinsin ben gümüş rengi payetli bir elbise giyineyim diye düşündümBenim de 4 ağustosta nikahim. Nisan ortasında oleg cassiniye gittim. Bir model beğendim. Başka yere bakmadım bile. bedenime uygun olanı getirdiler Mayısta. Gittim, tadilat için ölçüler alındı. Geçen hafta da teslim aldım. En kolay hallettigim şey gelinlikti bence. Tavsiyem oleg'e gitmen. Hem uygun fiyat hem çeşit çok.
After party için de trendyolda ki Trendyolmilla butigine bakmani öneririm. Beyaz elbiseleri çok şık.
Herkesin beyaz kıyafeti olmayabilir..insanları kasmaya gerek yokBende afterda tam aksine herkes beyaz giyinsin ben gümüş rengi payetli bir elbise giyineyim diye düşündüm
Herkes kıyafet zaten alacak kendi aramızda konsept oluşturalım dedik ve bu konuyu zaten arkadaşlarım ortaya attı kimseyi zorlayacak bir insan değilim zaten :))))Herkesin beyaz kıyafeti olmayabilir..insanları kasmaya gerek yok
Ayyy şaka yapıyosun sennnValla ben de düğünümden 5 gün önce bakabilcem