Ya cok acil yardima ihtiyacim var . Doktor olmayi cok istiyodum ama olmadi maalesef hemsirelik yazmayi dusunuyorum ama ailem biraz karsi sana gore dgil yorucu falan diyolar . Belimden sikintim var cok yorucu is yapamam haklilar ama ne yapicagimi bilmiyorum. Her meslek zor kendine gore . Birde meslek hakkinda tam bilgim olsa herseyinu bilsem bi karar veririm ama cok bilgimde yok . Okuyan ya da mezun olan varsa yazabilir mi lutfen . Yoksa ogretmenlik yazicam
Ogretmenlik te ilkogretim matematik. Lise olsa belki daha cok isterdim de kendimi ogretmen olarak gormuyorum sevmiyorum yani cok zor kararr ailemde ogretmeniligi cok istiyo saygin meslek calismasi yorucu degil diye ama bilmiyorum
Ogretmenlik te ilkogretim matematik. Lise olsa belki daha cok isterdim de kendimi ogretmen olarak gormuyorum sevmiyorum yani cok zor kararr ailemde ogretmeniligi cok istiyo saygin meslek calismasi yorucu degil diye ama bilmiyorum
40 çocukla birebir ilgilenmek, sürekli ayakta durmak, bir şeyler öğretmek, ödevleri , sınavları, projeleri, gezileri, etkinlikleri , seminerleri bence öğretmenlik de kolay değil.
Ha benim 100 kilo ilkokul öğretmenim vardı, gelir oturur kürsüye, okul biter anca yerinden öyle kalkardı , ona sorsak çok rahat meslek derdi kesin.
Sizi en çok hangisi heyecanlandırıyor, mutlu ediyorsa ben olsam onu seçerdim.
İkisininde kendine göre zorlukları var,ben hemşire olarak 1 yıl staj yaptım,çok zor bir meslek gerçekten.
Hemşirelerin gece nöbetleri de olur biliyorsunuz..Ben öğretmenliği tavsiye ederdim size,yaz tatilleri vs. hemşireliğe göre daha rahat.
hemşirelik iki. Hiç değilse doktorluga yakın bir meslek. Ogretmenlik ne alaka ? Hemde sevmez ve istemezken. çalışma şartları atanma koşulları çok zorlaştı ve değişti. Saygınlık konusuna hiç girmeyeyim... hemşirelik daha uygun sizin için.
İkisininde kendine göre zorlukları var,ben hemşire olarak 1 yıl staj yaptım,çok zor bir meslek gerçekten.
Hemşirelerin gece nöbetleri de olur biliyorsunuz..Ben öğretmenliği tavsiye ederdim size,yaz tatilleri vs. hemşireliğe göre daha rahat.
Hemşirelik önce vicdan ve merhamet isteyen bi meslek. Karşındaki sağlıklı değil hasta insan ve onun psikolojisi. Lütfen her şeyden önce bunu yoklayın kendinizde. Hemşirelik evet yorucu meslek. Ama ne istiyorsan onu oku mutlu ol tatlım. Ömür boyu gidecek cünkü seninle. Hafta sonu tatilin olmayacak yaz tatilin kış tatilin Bayram tatilin kar tatilin resmî tatilin olmayacak. Oturmaya fırsatın olmayacak. Bu dediklerim hastanede çalıştığın yere göre değişir elbet ama genel olarak söylüyorum. Soracağın her soruya açığım. Allah yardımcın olsun