HEMŞİRELİK MESLEK YÜKSEKOKULU

nnnimett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
11
7
TERCİHLERDE HANGİ OKULLARI YAZACAĞIMA KARAR VEREMİYORUM KIZLAR OKUYANLAR VARSA EĞİTİM ŞEHİR HAKKNDA BİLGİ VEREBİLİR Mİİ ?

nimetcim ilk olarak hemşireliğin meslek yüksekokulu değil sadece yüksekokulu var ikinci olarak senin puanın hangi okullara yetiyor bunu analiz edip seçenek sunarsan okulların izimlerini gidenlerde sana yardımcı olailirler.

ay meslekde mi yazmışım :) ben 2013 lise mezunu hemşireyim şuan Pamukkale üniversitesinde çalışıyorum bu sene sıralamam 23,133 ilk sıraya paü hemşirelik yazıcam 21800. almış geçen sene ama ikinci tercihime nereyi yazmalıyım bilemedim Balıkesir Çanakkale manisa afyon kararsızım

5 okul bu sene hemşirelik açmış ama doğu sanırım ..

TERCİHLERDE HANGİ OKULLARI YAZACAĞIMA KARAR VEREMİYORUM KIZLAR OKUYANLAR VARSA EĞİTİM ŞEHİR HAKKNDA BİLGİ VEREBİLİR Mİİ ?
Herkes aynı dertten muzdarip : (
Üniversitede şu bölümü okuyan ve memnun olan birini henüz göremedim. Kime sorsam sakın tercih etme diyorlar. Kafam bi hayli karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…