Hemşireler

Bu arada bişey söylemek istiyorum bence hemşirelerin işi ebelerden daha zor... Hatırlıyorum üniversitenin ilk yıllarında dahiliye stajlarımız vardı, hastalara o kadar gülümsememeze rağmen yaptıkları huysuzlukları, bizi azarlamarını hiç unutamıycam... Sonra hemşireler kötü diyorlar bizde sabır ve akıl bırakıyorlarmış gibi o kadar üzücüki...

zonguldak ilk tayin olduğum yer şuan erzurumdayım.sahil cafe vardı rda birde balık lokantası vardı valiliğin az ilerisinde heyyy gidi günler:))
ssk hastanesinin karşısında oturuyordum.

Yasemin ciğim başta senin sonra tüm hemşire arkadaşların hemşireler günün'nü kutluyorum ,iyiki varsınız.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Yasemin ciğim başta senin sonra tüm hemşire arkadaşların hemşireler günün'nü kutluyorum ,iyiki varsınız.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
SAĞOL HATİŞİM BENDE KENDİ ADIMA VE TÜM HEMŞİRELER ADINA SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM CANIM....

zonguldak ilk tayin olduğum yer şuan erzurumdayım.sahil cafe vardı rda birde balık lokantası vardı valiliğin az ilerisinde heyyy gidi günler:))
ssk hastanesinin karşısında oturuyordum.

Aşkın iözlemiş gibi bi halin var zonguldağı, yoksa ilk tayin yerin ondan mı....ben hala alışamadım ne havasına ne suyuna nede insanına, allahtan iş arkadaşlarım çok iyiler...

yok özlemedim ama erzurumdayım kesinlikle zonguldağı yeğlerim.birde ilk göz ağrısı olması var tabii ama buralar çok daha kötü.aslen nerelisin.

arkadaşlar görünce sinirlerim bozuldu.canınız sıkılacak ama......Link Silinmiştir.

yok özlemedim ama erzurumdayım kesinlikle zonguldağı yeğlerim.birde ilk göz ağrısı olması var tabii ama buralar çok daha kötü.aslen nerelisin.
aslen yozgatlıyım , benimde ilk göz ağrım konya bende orayı unutamam , eş durumundan geldim zonguldaga 1 yıl oldu geleli...sen aslen nerelisin canım, erzurum merkezdemi görev yapıyosun...

hemsire inş canım ya.ben burda ikamet ediyorum.özel msjını beklerim boş olduğun bir vakit.zonguldak ereğlide görev yapıyorum.

arkadaslar merhaba saglıkcı aramakla bulunamıyor sıtede estetık uzmanı yok galıba aradım ama bulamadım bılgı almak ıstedıgım bır konu var on bılgı ıcın fakat bulamadım danısmak ıcınde muayenehaneyede gıdemıyorum kendı memleketımde degılım ogrencıyım ınt.arastırdım fakat bulamadım ıstedıgım cevapları cerrahı mudahale ıstıyorum fakat sonucları ne olur bılemıyorum acıkcası korkularım var

digdemciğim konuyu yazmamışsın güzelim yazda ona göre yardımcı olalım...

a.s.vea.s.a.s.a.s.
arkadaşlar görünce sinirlerim bozuldu.canınız sıkılacak ama......Link Silinmiştir.

evet izledim seviyesiz terbiyesizlikKötü Kazen:çok üzgünümtür hareketlere yakışmamış beyaz meleklerin kıyafeti heleki başlarında taç gibi duran kepleri buradan tüm meleklerimizea.s.a.s.ve sizleri öpüyorum kutsal görevinizde başarılar diliyorum:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…