Hemşireler

Esra canım bende uludağ üniversitesi mezunuyum stajımı uludağda yaptım karşılaşmışızdır belki hemo diyalizdede yaptım staj çünkü...MEHALD bende 97 meslek lisesi mezunuyum çok zor atandım bende 7 yıl bekledim girmediğim sınav kalmadı,memurlar.net adresini takip et canım...görüşürüz kızlar...

Selam kızlar ben hemşire değilim ama çok sevdiğim bir arkadaşım hemşire ona buradan öpücükler yolluyorum o kendini bilir..

canım ben merkeze baglı bı kasabadanım merkeze 20 dakıka ama balıkesırden cıkalı yaklasık on yıl oldu okul daha sonra alanya ozel bı hastanede calıstım sımdıde bıtlıse atamam geldı cakılı kadroyuz malum devlet bıze yenı bı yasa falan cıkarmazsa heralde omur boyu burdayız emeklıye kadar ınsan bunları dusununce cokkkkkkkkkkk sıkılıyor

anlıyorum cnm ya ama en azından başında tek bir dr yok birebirim ben ve inanılmaz laf söylüyor bana haklı haksız deliricem artık o kadar çok bunaldımki en kötü yerde bile çalışmaya razıyım:uhm:

bengüzar canım sıkma canını allah büyük ,devletin işi belli olmaz yarın bi yasa çıkarır bakarsın...

[FONT="Century Gothic"]
merhaba arkadaslar ben hemsire degilim ama hepinizi kucak dolusu selamliyorum meslk hayatinizda basarilar dilerim :çiçek: :çiçek: :çiçek:
sizlerden bir istirhamim olacak ben yurtdisinda yasadigim icin buradaki hemsireler hastaya cok deger veriyorlar ve ben bunu hep takdir ettim tabi diger vatandaslarda bu kanaatte.
Ne yazikki türkiyede hastanede yatmis arkadaslar orada gördükleri muameleden sikayetci oluyorlar genelde. Lütfen bunu bir hakaret olarak kabul etmeyin sadece sizinle paylasmak istiyorum.
Eminim her meslekte iyi ve kötü insanlar var.Ne varki hasta olunca insan birazdaha ilgi alaka istiyor sizlerde bunu kendi ailenizden birisiymis gibi hastaya ilgilenirseniz eminim bunun mükafati kat be kat artacaktir.......
onlara azarlamadan cevap verirseniz cünkü oradaki islemlerden bihaberiz :çok üzgünüm: en azindan.:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ben bizzat sunu anlatayim türkiyedeoglumu basit bir rahatsizliktan hastaneye götürdüm ve dr.yardincisindan oglumun ismi ciftmis diye azar isittim inanabiliyormusunuz niye hep cift isim secermisiz biz tek isimle yetinmeliymisiz..........:1no2: :1no2:
[/FONT]

klarnet haklısın bu konuda ama canım olaya tek taraflı bakmamak lazım,meslektaşlarımın yaptığı doğru demiyorum ama bazen çok bunalıyosun millet sağlamlarla uğraşamazken biz hasta insanlarla uğraşıyoruz bazen son haddine gelebiliyor, buna rağmen gülümsemek zor bi iş değil, benim bi tanıdığımda bu durumda olabilirdi diye yaklaşmak lazım ,zaten mesleğimizde empati yapmanın yeri büyüktür,ilk hemşire olduğumda çevremdekiler aman kızım hep güler yüzlü ol hiç değişme kızma hastalarına olur mu falan demişlerdi...Söylediklerini üzerime alınmıyorum çünkü asla öyle bir hemşire olmadım olamamda vicdanım el vermez, bir meslek mensubu olsakta her koyun kendi bacağından asılır...Tabiki hastalarda anlayışlı olmalı bazıları oluyorduki inan klarnetciğim çileden çıkıyosun ve kendine yakışmayacak şeyler yapabiliyosun...onun için tek tarafı suçlamak doğru değil, iki taraftada sorunlar olabiliyor...ilğin için teşekkür ediyorum ve de öpüyorum seni...

yurtdışındaki imkanlar bizleresağlansa inan şuan sağlık çok daha iyi olurdu ayda 7 nöbetin tutulduğu çocuğun 40 derece ateş içindeyken yanında olamamadığın ve yaptığın herşeye rağmen toplu olarak değerlendirilip takdir görmediğin bir yerde çalışmak zamanla bizleri de küstürüp toplumun bizi gördüğü hale getiriyor bir öğretmen belki çocuğa hiçbirşey verememişken yinede önünde düğmeler ilikleniyor oysa bizler birçocuğu hayata döndürüyoruz sabaha kadar gözümüzü kırpmadan nöbet tutuyoruz yinede hakaret işitiyoruz ilk zamanlar üzülüyordum artık üzülmüyorum çok konuşan insanları hemşire olunca düşünüp rahatlıyorumacaba onlar nasıl bir hemşire olurllardı

Ben sizleri ayriyeten fedakarliginizdan dolayi tekrar kutluyorum tabiki herzaman insan güleryüzlü olamaz ama bu durumu hastaya bildirebilirsiniz eminim ozaman sizleri daha iyi anlayip hatta yardimci olmaya bile kalkabilirler.Duyumlarima göre bazi hastalar hemsire beni azarlar korkusu ile birsey soramiyormus ama dedigim gibi duyumlarim abartiyorda olabilirler.
hepinizi öpüyorum

günaydın meslektaşlarım,bi göründünüz kayboldunuz ya,nasılsınız? benden iyilik...:))))

slm kızlar.Bende ebe hemşireyim ama şu sıra tatildeyim.Şimdi kendime bakıyorum herkese saglıklı günler dilerim.Gerçekten herşeyin başı saglık insan hastanınca saglıgın ne demek oldugunu daha iyi anlıyor.Ama iyiki varızda insanlara yardım ediyoruz sevgilerr herkesee biz kanatsız meleklerizz.

HEPİNİZİN HEMŞİRELER GÜNÜNÜ TÜM İÇTENLİĞİMLE KUTLARIM ARKADAŞLARIM :çiçek:
SEVGİYLE...

kızlar anca girebildim nete bende hepinizin ayrı ayrı hemşireler gününü kutluyorum....

iş arayan hemşire arkadaşlar kariyer nete girin orda flebotomi uzmanı olarak aratın ve kızılay kan merkezi için bir sürü hemşire aranıyor.bende orda çalışıyorum hastaneye göre daha rahat.maaşıda fena değil ilgilenen varsa daha detaylı bilgi verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…