Merhaba
ben saglik meslek lisesinde 2.sinif ogrencisiyim. Ama bu sene cok korkutuyorlar gozumuzu ikinci sinifta kesin gecemediginiz dersleriniz olacak diye. genel olarak basariliyimdir anatomim 4 dustu falan ama farmakoloji epidomiyoloji ve cerrahi yonunden bizi acayip korkutuyor ust siniflar. geercekten bu kadar zor mu bunu bilmek istedim.lisem baska bi ilcede ve 1 saat yol cekiyorum 9.sinifta uyku yuzu gormeden calistim sabah serviste gidene.kadar tekrar edip.durdum her dersi. ama bu sene o kadar cok.ders varki meslek dersi olarak hangisine bakicam.sastim. mesela daha yeni kalktim ders basindan. zaten eve gidis gelis saatim sabah alti aksam alti bucuk. ben ne araya sigdiricam bu dersleri gercekten.cildirmak.uzereyim
kimsenin sözüyle önyargı yapmayın,çalıştıktan sonra hepsini geçersiniz
İnsallah cok.tesekkurler. Birde kusura bakmayin ama birsey soracagim. 10.sinifin sonunda yaz stajina gidilebiliyormus o gonullu mu yoksa zorunlu mu? Ve her hastane almazmis galiba.
ben sağlık meslek lisesi okumadım ama okuyanlardan tanıdıklarım vardı, zamanında derslerine çalışarak geçtiler tüm dersleri,siz de çalışkan birine benziyorsunuz,geçersiniz,tanıdığım kişiler staja gidiyordu,zorunlu diye biliyorum,hepsi aynı devlet hastanesine gider zaten muhtemelen.ama tam sağlıklı bilgi için şu an sağlık meslek lisesinde okuyan birinden bilgi almanız daha doğru olur.
sağol canım iyi temennilerin için,haklısın aslında 1-2 yıl dişimi sıkarım sonra inşallah eş durumundan gelirim ne yapayım üni hastanelerinin kahrı çekilmez. inşallah ikimiz de sonunda mutlu olacağımız yerlere gideriz hakkımızda hayırlısı olsun canım..
selam kizlar
bırşey sormak ıstıyorum.
ben almanyada yaşıyorum hemşıreyım ve bır kaç sene ıçınde türkıyeye kesın dönüş yapmayı düşünüyorum.
Burada aldığım maaşım çok ıyı hıç bır sıkıntı yok o konuda, pekı türkıyeye geldığımde ış ımkanım nasıl olur?
Maaşlar nasıl? Çalışma saatlerınız vs?
Ben burda sabah-öğle-gece vardıyasında çalışıyorum..
Devlet hastanesınde çalışmayı düşünmüyorum açıkcası hak verırsınız kı almanyada eğıtım aldım ve KPSS benı çok fazla zorlar.
Özelde ış ımkanları nasıl? Ankara da yaşamayı düşünüyorum.
Istanbulda ıkı kuzenımde doktor, devlette çalışıyorlar ıstanbulda sorun olmaz çalışırsın dıyorlar fakat ıstanbulda yaşamayı düşünmüyorum..
Uzun bı süre türkıyede yaşadım ve hastanelere çok fazla gıdıp geldım ve sankı ış ortamı bıraz farklı gıbıme geldı..
Örneğın burda sabahçı gıttığımde sabah 6 başlıyorum hastaların ılaçlarını, serumlarını dağıtmaya
her sabah tansıyon şeker vs ölçülür, bır ara gerıatrıde çalıştım en az 4O hastamız oluyordu sabah 3 hemşıre ve 1 stajer bütün hastaları yıkıyorduk, gıydırıp yemeğıne vs yardımcı oluyorduk. En geç ıkı saatte bır altlarını temızlerım vs vs..
sonra doktor vızıteler, terapıler felan zaman geçıyor bır şekılde.
Duydum kı bunları Türkıyede genelde hasta bakıcıları yapıyormuş.
ee pekı sız ne yapıyorsunuz?
Yanıtlarsanız sevınırım arkadaşlar hepınıze kolay gelsın öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?