- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
- 83
- Konu Sahibi milakajunino
-
Ben hiçbiri değilim, annem hemşire, kuzenim hemşire.. Atanması aşırı kolay. Ebenin de öyle. O açıdan fark yok dedim. Yani atanmasında sorun yok, diğer yönden bilemiyorum.
EbeKızlar küçük görümcem sağlık lisesini kazandı. Bir sene sonra bölüm seçecek. Sizce hemşire mi ebe mi olması iyi olur. İş konusunda hangisi iyi daha rahat.
iş bulma konusunda ikisinde de sıkıntı yok rahatça bulur atanır. bence hemşirelik ebelikten daha iyi diye düşünüyorum arkadaşlarım vardı onlardan biliyorum ebelerin işi biraz daha yoğun oluyor çok doğum olduğu zamanlar baya bi stres oluyorlardı arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla başka yerlerde nasıldır bilemem tabi.Kızlar küçük görümcem sağlık lisesini kazandı. Bir sene sonra bölüm seçecek. Sizce hemşire mi ebe mi olması iyi olur. İş konusunda hangisi iyi daha rahat.
Kızlar küçük görümcem sağlık lisesini kazandı. Bir sene sonra bölüm seçecek. Sizce hemşire mi ebe mi olması iyi olur. İş konusunda hangisi iyi daha rahat.
bu işin icinde biri olarak söylüyorum; hemsire...milakajuninoolarak: 37067900 .!.:Kızlar küçük görümcem sağlık lisesini kazandı. Bir sene sonra bölüm seçecek. Sizce hemşire mi ebe mi olması iyi olur. İş konusunda hangisi iyi daha rahat.
evet dogru, yardimci eleman oluyorlar. .Sephyardımcı ost: 37068246 .!.:Üniversite okumayı düşünüyor mu? Bir ara bir yerde sağlık meslek lisesi çıkışlıların artık hemşirelik yapamayacağını, ancak hemşire yardımcısı olabileceğini okudum. Aslı astarı var mıdır, ebelikte de aynı şey geçerli midir bilmem. Bir araştırın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?