- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.029
Acaba ıspanağımız mı az geldiNe guzel kek o oylebenimki de ayni bu renk oldu
Fazla karıştırmamış ta olabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba ıspanağımız mı az geldiNe guzel kek o oylebenimki de ayni bu renk oldu
İspanak az geldi bence de:))Acaba ıspanağımız mı az geldi
Fazla karıştırmamış ta olabiliriz
Aynen nasip kısmet :)Ben sabah geri yattım az önce uyandım
Nasip artık .
Komşu komşunun wifisine muhtaçtırBu arada demin arkadasim msj yazmis komsum olan eltisi wi fi sifresini istiyomus.hayatimda ilk defa hayir dedimsevinsem mi uzulsem mi bilemedim
1 kerelik bi is icin felan istese neyse de ben para odeyeyim sen de belese wi fi kullan ustelik hizim da dushsun demi ama
Aynen çok tehlikeli. En iyisi ayrı olması. Gitsin oda alsın evine İnternet daha bişeyler yazacaktım da geri sildim kimseye güven olmazKomşu komşunun wifisine muhtaçtır
Komşun olan eltisi niye senden rica etmiyormuş ta eltini araya sokuyormuş
Benim wifinin şifresini de isteyen çok komşum oldu ,faturayı ortak öderiz dediler ,ben de vermedim.
Dediğin gibi hızı da düşüyor.Oğlum bile video izlerken ,oyun oynarken ben girsem ayrıyeten yavaş oluyor.
Bir de hangi sitelere giriyor ne bilelim ,Belki fake üye olup BDVye konu açacak ,Kazen IP adresinden bizi bulacak bir siteye yorum yazsa şikayet olsa başı belaya girer insanın
Bak o aklima hic gelmemistikendime bi daha hak verdimyok bu baya belese gireyim diyo wi fi yeKomşu komşunun wifisine muhtaçtır
Komşun olan eltisi niye senden rica etmiyormuş ta eltini araya sokuyormuş
Benim wifinin şifresini de isteyen çok komşum oldu ,faturayı ortak öderiz dediler ,ben de vermedim.
Dediğin gibi hızı da düşüyor.Oğlum bile video izlerken ,oyun oynarken ben girsem ayrıyeten yavaş oluyor.
Bir de hangi sitelere giriyor ne bilelim ,Belki fake üye olup BDVye konu açacak ,Kazen IP adresinden bizi bulacak bir siteye yorum yazsa şikayet olsa başı belaya girer insanın
Aklimiza ayni sey geldi sanirsam kiz girmez de esi neyim girer oyle sitelere sikayet falan olur neme lazimAynen çok tehlikeli. En iyisi ayrı olması. Gitsin oda alsın evine İnternet daha bişeyler yazacaktım da geri sildim kimseye güven olmaz
O yuzden bilemezsin, insanoğlu çiğ süt emmiş. Kimseye güvenilmez bu devirde. Ne cesaretle gidip komşudan WiFi şifresi istemek, sanki bir fincan tuz bir fincan şeker istiyor sanırsın zamane komşuluğu.Aklimiza ayni sey geldi sanirsam kiz girmez de esi neyim girer oyle sitelere sikayet falan olur neme lazim
AynenO yuzden bilemezsin, insanoğlu çiğ süt emmiş. Kimseye güvenilmez bu devirde. Ne cesaretle gidip komşudan WiFi şifresi istemek, sanki bir fincan tuz bir fincan şeker istiyor sanırsın zamane komşuluğu.
Allah beterinden sakınsınBu gene iyi daha beterleri varannemlerin komsusu sifreyi kirmis kardesim de suphelenince sifreyi degistirmis.bi gun gun kardesimi gormus niye degistirdiniz sifreyi biz de giriyoduk iste demis
Bi de hesap soranlar var yaniAllah beterinden sakınsın
kardeşin yine arada bir şifreyi tazelesinBi de hesap soranlar var yani
Kardesim Turkiyeye tasindi ama annemler zaten aksam isten gelince aciyolar o zamana kadar bekleyemezler baskasinin sifresini kirmislardir kesinkardeşin yine arada bir şifreyi tazelesin
İyi o zaman :)Kardesim Turkiyeye tasindi ama annemler zaten aksam isten gelince aciyolar o zamana kadar bekleyemezler baskasinin sifresini kirmislardir kesin
İste bizimkisi sinirsiz oldugundan anlayamiyoruz ablaanca hiz dustugunde supheleniyoruzBizimde şifreyi kırdilar geçen aylarda fatura yüksek gelince eşim aramış hemen durumu anlatmışlar.
Anında değiştirdi,meğerse bizim yan binada oturan birininde aynısı başına gelmiş.
Çok ilginç şifre almış adamda,yakın wifi olanlarda gördük