- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
OooBenden bi iş beklemeyin, evi bile eşim süpürüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OooBenden bi iş beklemeyin, evi bile eşim süpürüyor
İyilik canım napayım . İşler yoğun kış değişimleri başladı . Bi ara buldum sizlere bakayım dedimmGünaydın canım, nasılsın ?
Amaan Allah kolaylık versin canım. 4 çocuk işin zor vallakizi kaldir giydir yedir okula yolla oglanlari doyur (kahvalti veriyolar kresde ama icime sinmiyor ac gitmeleri)giydir in arabaya oto koltuguna oturt cik derken sizin saatle 8de felan burdayim
Yanii, bi zahmet yapıversın
Allah kolaylık versin canım, bende iyiyim oda iyi. İlaçtan ötürü bir sürü yumurtam oluşmuş. Bol su içerek onlarla mücadele ediyorumİyilik canım napayım . İşler yoğun kış değişimleri başladı . Bi ara buldum sizlere bakayım dedimm
Sen napıyosunn mınnak nasıll ?
Püre olarak mı koydun ?Ya ben su ispanakli keki yaptim attim firina ama sanirsam ispanagi az oldu bildigin sarimsi bi sey oluyo galibaaz biraz yesil olaymis iyimis
Ben tişört ile geziyorum evde. Dısarda yağmurluk giyiyorum. Kazak ilerleyen zamanda giyerim :) daha idare ediyorKızlar kazakları çıkardınız mı ? Giyiyor musunuz
Beni sıkıntı basıyor ya kazakla
Hava soğuk malum
Evet ama yogurt da kattimdi kesin ondan az geldi renkdaha firinda ama pisince koyulasma ihtimali nedirPüre olarak mı koydun ?
Hamileler üşümezmişBen tişört ile geziyorum evde. Dısarda yağmurluk giyiyorum. Kazak ilerleyen zamanda giyerim :) daha idare ediyor
Üstü sarımsı duruyor olabilir sıcağa en yakın katmanı orası ya ondanEvet ama yogurt da kattimdi kesin ondan az geldi renkdaha firinda ama pisince koyulasma ihtimali nedir
Aynen bazen evde camı açıyorum, daralıyorumHamileler üşümezmiş
Bana da kazak için erken geliyor yılbaşında anca zamanı gibi
BendensinAynen bazen evde camı açıyorum, daralıyorum
Ben ıspanaklı kek yaptığımda da öyle olmuştu.Tepsiyi kalıbı direk değil de başka bir tepsinin içinde koyacakmışsın altı kızarmasın diyeBen öyle yaptım ,yine sarı oldu15 DK DAN FAZLA PİŞMESİN YAZIYORDU ,BEN ÇİĞ KALIR DİYE FAZLA PİŞİRDİM GERÇİ ,ONUN ETKİSİ DE OLABİLİRYine Caps Lock açık kalmışDur sana keklerde 2.olan kekimin göstereyimYa ben su ispanakli keki yaptim attim firina ama sanirsam ispanagi az oldu bildigin sarimsi bi sey oluyo galibaaz biraz yesil olaymis iyimis
Ben sabah lk kalktığımda üşüyorum ,şu an kalktım badinin üstünde hırka varAz sonra ısınınca çıkacak hırkaKızlar kazakları çıkardınız mı ? Giyiyor musunuz
Beni sıkıntı basıyor ya kazakla
Hava soğuk malum
Valla uyumak üzereyim ve hala kazeni bekliyorum gelecegi saati bilsek ozaman gelirizKızlar koşun Kazen yeni konuyu açtı
Demek isterdim de açmadı daha
Ben sabah geri yattım az önce uyandımValla uyumak üzereyim ve hala kazeni bekliyorum gelecegi saati bilsek ozaman geliriz
Günaydın o zamanBen sabah lk kalktığımda üşüyorum ,şu an kalktım badinin üstünde hırka varAz sonra ısınınca çıkacak hırka
Ne guzel kek o oylebenimki de ayni bu renk olduBen ıspanaklı kek yaptığımda da öyle olmuştu.Tepsiyi kalıbı direk değil de başka bir tepsinin içinde koyacakmışsın altı kızarmasın diyeBen öyle yaptım ,yine sarı oldu15 DK DAN FAZLA PİŞMESİN YAZIYORDU ,BEN ÇİĞ KALIR DİYE FAZLA PİŞİRDİM GERÇİ ,ONUN ETKİSİ DE OLABİLİRYine Caps Lock açık kalmışDur sana keklerde 2.olan kekimin göstereyim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/karpuz-kek-ulker-damla-cikolata-sponsorlugunda.1086086/