- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Allah iyilik versin abla aynen öyle hastalık olmasın sağlık olsun da yorgunlukta geçiyor uykusuzlukta herşeyde önce sağlıkİyiyim canım çok şükürMaşaallah Hasta olmasın gerisi mühim değil uğraş ne yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilik versin abla aynen öyle hastalık olmasın sağlık olsun da yorgunlukta geçiyor uykusuzlukta herşeyde önce sağlıkİyiyim canım çok şükürMaşaallah Hasta olmasın gerisi mühim değil uğraş ne yapalım
Aynen canım çok şükürAllah iyilik versin abla aynen öyle hastalık olmasın sağlık olsun da yorgunlukta geçiyor uykusuzlukta herşeyde önce sağlık
Geldi ve ben hala 20. Sayfada yım bir oturuşta oraya geldim ve hala başına tekrar gecemedim öğretmenler günü geçsin de bitireceğim ins :))Ağır değil bana ama zamanım yok
Kitabın geldi mi?
Ben tontişin iskenderi unutulmadan yapamam dedim
Evet biliyorum canım, Allah hepsinin yardımcısı olsun. :/Yaa tuh digeri iyidir insallah.. Allah saglik versin...
Ben de elcine cok uzuldum.. duymussundur:/
Rabbim ona da en kisa zamanda tekrar nasip etsin.. amin.
Teşekkür ederim canım
_CaNanSu_
şuanda et balık yiyebiliyorum şükür. Inşallah böyle devam ederC A N O ellerine sağlık canım hamiş hamiş neler neler yapmış maşallah hamileliğimin ilk 3 ayı hiç et türü yiyememiştim bol bol ye canım hele hele balığı kırmızı eti sana da bebeğine de çok faydalı
Evet biliyorum canım, Allah hepsinin yardımcısı olsun. :/
Teşekkür ederim canım
_CaNanSu_
Hani iddiasızdın
şuanda et balık yiyebiliyorum şükür. Inşallah böyle devam eder
daha gelecek tarifler var
Yerle bir olacağım
Teşekkür ederizallahım bu nasıl bir kategori ağzımın suları sel oldu aktı köfteler kebaplar mis mis
Hadi gözün aydın, merakla bekliyorumTarifimi yaptım ekleyeceğim
Teşekkür ederim:)Hadi gözün aydın, merakla bekliyorum
Tarifimi yaptım ekleyeceğim
Merhabalar güzeller
Hafta sonu nasıl gidiyor
Gribi atlattım sayılır bol bol nane limon içiyorum, tamamen kurtulayımEvde çocuklarla geçiyor günün
Senin nasil geçiyor canim?
Gribi atlattım sayılır bol bol nane limon içiyorum, tamamen kurtulayım
Bişey yapmadım bu hafta sonu full evdeydim ya hava da güzeldi aslında
Saolasın gülümGeçmiş olsun canım
Evet son güneşli havalar değerlendirmek lazım
Bizim çıkıp gezecek yerimiz yok,yoksa kesinlikle durmazdim evde
Konumu açtımHayırlı olsun