- 28 Şubat 2011
- 13.688
- 14.489
Imm şey doğudan :)Hangi yöreden gelecek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Imm şey doğudan :)Hangi yöreden gelecek?
:)) nerde herkes buraya biseler oldu eskisi gibi aktif degil mi sanki: (Yaramaz çocuk iyidir.Canı sağolsun
Ellerine sağlık canımHadi bakalım :)Bugün etli ekmek yaptım :)
Ben en son yapıcam :)
Canım bu sıra hepimiizn farklı işleri ve yoğunlukları var.O sebeple bu konuda çok toplanamıyoruz:):)) nerde herkes buraya biseler oldu eskisi gibi aktif degil mi sanki: (
Hoşgeldin canım nasılsınİyi akşamlar hanımlar
Yaa tuh digeri iyidir insallah.. Allah saglik versin...ervanazlım İkizlerden birini kaybetmiş
iyiyim abla sen nasılsın bende oğlana kitap okudum uyuttum anca yatabildim öğlen de uyumadı yordu beni biraz kerata :)Hoşgeldin canım nasılsın
Kız birde iddiasız diyorsun ağzımın suyu aktı ya akşam akşam
Kız birde iddiasız diyorsun ağzımın suyu aktı ya akşam akşam
Bu çok fena oldu ama masada ki herşeyi yiyesim geldi maşallah ellerine emeğine sağlık Harika görünüyorBenim mantiya bakip ağzımın suyu akarken iyiydi ama
Beğenmene sevindim canım
Bu çok fena oldu ama masada ki herşeyi yiyesim geldi maşallah ellerine emeğine sağlık Harika görünüyor
afiyet olsun canım
Çok sağol canım
Kırıntısı bile kalmadı
afiyet olsun canım
İyiyim canım çok şükürMaşaallah Hasta olmasın gerisi mühim değil uğraş ne yapalımiyiyim abla sen nasılsın bende oğlana kitap okudum uyuttum anca yatabildim öğlen de uyumadı yordu beni biraz kerata :)