Hemoroid

flyfly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
67
4
36
Çanakkale
Bayanlar 2 senedir hemoroid memesie uğraşıyorum ne kanamam var ne kaşıntım ne ağrım ne de kabız veya ishal oluyorum ama şimdi bir meme daha şişti yediklerime de dikkat ediyorun neden oluyor anlamıyorum yardımcı olun lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:18: kabusummmm
hamılelıkte ve sonrasında neler çektim Allah kımsenın başına vermesın.
Fazla hareketsız kalmak , fazla ayakta kalmak ve en onemlısı tuvalet kağıdı ınanılmaz derecede tetıklıyor canım.sanırım bazı ınsanların bunyesı buna çok yatkın ne yaparsan yap çıkıyor
dua etkı ağrın yok normal doğumda cıkkk demeyen ben hemoroıd yüzünden acılde ağrıkesıcı serum yedıgım halde salya sümük yerlere kapanmıştım

Geçmiş olsun canım ya sonra nasıl oldun geçti mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bir arkadaşımda oldu. Bana göre en son gerekli şey ameliyattır. İyi bi doktora görünmeniz şart. Arkadaşım da aynısı yapmıştı, galiba ilaçlar, serumlar, ve doktorun uyguladığı bi diyet(bazı yiyeceklerden kaçınmak gerek) ve bir kaç hafta sonra normale dondu. Şimdi ise her sabah 1 bardak sıcak su (limonlu da olabilir) ve gerektiğinde 1 kaşık sıvı yağ içer, bu da sindirim sistemine yardımcı oluyor.

Arkadaşlar bendede doğum sonrası hemoroid çıktı , makatta çatakta var sanırım çünkü kanama oluyo , onu da geçtim şimdi hem makat bölgemde hemde kuyruk sokumu ve vajina bölgesinde kaşınmalar başladı çok fena bir şeklide böyle birşey başına gelen var mı bu kaşıntı neyin nesidir hemoroidden çok şimdi o canımı sıkıyor hangi dr a gitmeliyim yardımcı olun bilen varsa

çatlak kaşıntı yapar..ne yaptıysam geçmedi..ameliyat oldum daha beter oldu..şimdi fazla sıkışamıyorum..hemen çıkıyor..gazımı tutamıyorum..galiba sinirleri mi zedelediler..çok mutsuzum insan içine giremiyorum fazla..eğer etrafımda çocuk olunca biraz olsun iyi oluyor..kaçak olduğunda çocukların üstüne kalıyor..

Bendede ayni problem var doktora gittim hicbiseyim yok dedi ne agrim ne kanamam var ama makatta memeler var ve rahat tuvalete cikamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…