hemoroid:((((((

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.945
3.735
333
Lütfen yardım bıktım hemoroid belasından geçmiyor dr. Gittim krem verdi patlican suyu desen fayda Allah’ını seven varsa kurtulan yazsın

Isin asli kabiz olmamak lzm.. ama yaktirabilirsin cnm

ılık suda oturabilirsin
baharat acı katı yiyeceklerden uzak durun
ne ishal nede kabız olmamaya dikkat taki hemoroid memeleri ininceye kadar ileri boyutta ise malesef cerahi müdaha şart oluyor
patlıcan suyu felan hikaye

eger kronık bır kabızlık sorunu degılse
bı kere olmus ama bıturlu ıyılesmemıs ara ara ölduren agrıyla belıren zındana cevıren hal aldıysa
tek cozum amelıyat
ben oldum 6 sene oluyor
daha da tekrarlamadı 1 haftada bırsey kalmıyor zaten

ama benım kabızlık gıbı bı problemım yok hıc yedıgınıze ıctıgınıze dıkkat etmelısınız

Esim bu durumdan cok cekti, hergun kabizlik tuvalete cikma sorunu..daha once de ameliyat da oldu.

Yaklasik 1 aydir yaptigimiz ceviz suyu kabizligi tamamen cozdu. 1 bardak suya 2-3 adet ceviz icini copuyle beraber koyun, 1 gece bekletip icin ve cevizleri yiyin tabi. Her sabah ac karnina aynisini devam.. ve pilavsiz yemege oturmazdi pilavi hayatimizdan cikardik.

Ceviz suyu bence hayat kurtardi, tuvalete cikma sorunu kalmadigindan yara da az az iyilesiyor. Bence denemenize deger.

Bende 15 yıldır çekiyorum. Şu an gebelik olduğu için bi şey de kullanamıyorum. Ben çareyi sabab aç karnıma incir yiyip üstüne bol su içmekte buldum. Doktorum da 3 tane inciri 2ye böl geceden zeytinyağına batır. Sabah da aç karnına onları ye hem kabızlığına hem hemoroidlerine çok iyi gelecek dedi. Çok şükür 1 aydır iyiyim size de tavsiye ederim..

Ablamda aynen hemoroid sorunu olmuştu o sıralar tahin ve pekmez yemişti ikisini karıştırıp birde tahin helvası denesen belki yardımcı olur çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun benim eşimin arkasında kuzenin de ileri derece eşimde ise başlangıcı vardı amcamız bi tarif uyguladı ve geçtiğini söyledi bizde eşime yaptık ve gerçekten eşim geçtiğini söylüyor bilmem uygular misiniz ben tarifini alıp vereyim isterseniz

Evet lütfen

Nası yani geçti mi hemoroid ler tamamen kurtuldunuz mu yani

1 kilo petek bal 1 kilo yaş medine hurması ve 100 gram zencefil tozu karıştırılır 2 saat yoğurulur her gün bir kaşık sabah aç karnına yiyeceksiniz inşallah geçiriyor bizim evde nu karışım bitti yarın tekrar yapacağız eşim için inşallah size de fayda eder

Bana da doktorum demişti ceviz suyu iyi diye birde kayısı tabi sabahları aç karnına yemek çok faydalı oluyor

bir yıla aşkın süredir çok ciddi hemoroid problemim vardı. devlet hastanesine gittiğimde dördüncü evrede oldugunu ve mutlaka ameliyat olmam gerektigi söylendi. bu beni daha da cok korkuttu ve kremlerle idare etmeye calıstım. kesinlikle ameliyatta olmak istemiyordum. arastırma yaparken ameliyatsız lazerle veya bogma gibi yöntemlere rastladım. Mediport Nişantaşı adında bir kliniğe denk geldim ve bayan genel cerrahi uzmanları oldugunu gördüm. bu benim icin önemliydi cünkü utandıgımdan dolayı erkek bir doktora gidemeyecektim. hem ücretsiz muayene olması hemde canım doktorum op dr serap akat ın kadın olmasından dolayı mediport nişantaşına gittim ve aynı gün bir yıldır çektigim hemoroid çilemden kurtulmus bir sekilde cıktım. doktorum serap akat hem infirared hemde boğma yöntemleri yaptıgını söyledi ve üzerinden üç ay geçti hiç bir sorunum yok. şiddetle tavsiye ederim herkese.

Ahhh ahhh 1 senedir çekiyorum Annem 2 defa ameliyat oldu yine tekrarladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…