hemoroid ya da çatlaktan tamamıyla kurtulan var mı? yardım edin

İŞTE ÇOK BEKLEDİKÇE OLMUYOR. sonra ameliyatta olsan vucüt bi daha bi daha yeniliyor o yüzden erkenden halletmek gerek.. ben ist de değilim hangisi bilmiyorum ama memorial hastanesine yakın olan medical park ta oldum dr um Tarık Cevher ama bi doktor daha var ist de Nihat Bengisu o. asıl bu işin ehli o.. bence ilk ona görün

ayyyyy kötüü olmuş üzüldüm canım
allah şifa versin ,
inş tez vakitte atlatırsın ..çok kötü bir durum..
iyi bir dr.bul bir daha yaşama emii..

Inşallah canım benimde temennim bu...çok teşekkür ederim:))

Evet Nihat Bengisu onuda duymuştum. Bende zaten Taviloğlu ve Bengisu arasında kalmıştım! Sen neden Bengisu yu tercih etmedin canım? Bu arada çok soru sorduğum için kusura bakma canım yeterli bilgi edinmeye çalışıyorum beni anlıyorsunuz muhakkak...

bengisuya ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım o yüzden diğerini de duydum Taviloğlunu.. ama benim zaman ve bilet sorunum vardı.. aslında bana tavsiye edilen doktor da başka biriydi sonra o başka doktoru araştırırken bi sitede kendi doktorum hakkında bir yorum okudum ve büyülendim ve dedim ki bu adam benim sorunumu çözer kendisinden randevu alamıyorsunuz çünkü çok yoğun sıra bekleyip muayene oldum şansıma o gün yoğunluğu azdı ve sorunumu aynı günde şip şak çözdü çok rahatlattı beni konuşmalarıyla.. o yüzden onu seçtim iyi ki de onu seçtim.. diğer doktorlara ulaşamazken o bana cep telini verdi en ufak sorununda ara dedi defalarca aradım korkularım yüzünden hiç çekinmeden cevapladı sağolsun Allah razı olsun
tek sorun şimdi normal doğum yapma diyor bana.. yaparsan da kesinlikle ağır kesi yaptır diyor öyle işte

Ilgilendigin için tsk EDR cnm.taviloglundan randevu kolay almıştım. Ama aksilik gidemedim.bi daha da cesaret edemedim.senin tavsiyene gore o zaman ilk once bengisu ya gideyim ben...

ılgilendigin için tsk edr cnm.taviloglundan randevu kolay almıştım. Ama aksilik gidemedim.bi daha da cesaret edemedim.senin tavsiyene gore o zaman ilk once bengisu ya gideyim ben...

buradan çok giden var bengisu ya önce bi ona git baktın içine sinmiyor benimkine gidersin dediğim gibi benimki bu alanda nam yapmış biri değil ama iyi bir hekim

Bende senelerce çektiğim çatlak şikayetinden kurtuldum 2 ay önce. Bulunduğum ildeki bir devlet hastanesinde yaptırdım. Çok çok memnunum. İyiki özele o kadar para vermemişim. Çünkü özelden farkı yoktu. Tabi bu her devlet hastanesi için geçerli değil. Eğer kronikleşmişse ilaçlarla veya bitkisel çözümler deneyerek vakit kaybetmeyin. Keşke senelerce çekeceğime gidip ameliyatımı olsaymışım. Spinalle oldum. Bir gece hastanede kaldım. Ne ameliyat esnasında ne sonrasında hiçbir şikayetim olmadı.

Ben krem kullanmistim gecti cok sukur adet olmus gibi kan geliyordu cok zor bır hastalik

Yillarca bu hastalıkla yasadim.ben hemoroid saniyordum ama fissurmus.tarifsiz acilar tuvalete cikmaya korkuyordum.sonrasinda suren sancilar.utandigim icin doktora gitmedim ama son iki ay dayanamadım ve doktora gittim.elle muayene etti ve kronik fissur yani catlak dedi.ameliyat olmami soyledi ve ben ertesi gün ameliyat oldum. 20 dk sürdü ve ben yarim saat dinlendikten sonra evime geldim.en küçük ne ağrım ne sizim oldu.doktorun ağrı kesici igne ve hap vermesine ragmen birtanesini bile kullanmama gerek kalmadi çünkü hic agrim olmadi.surekli kabizlik yasadigim icin ilk tuvalete gitmeye cok korktum aciyacak diye.bu yüzden ameliyat olduğum gün doktorun vermemesine ragmen dışkı yumusatici bitkisel ilac kullandim.ilk tuvalete aglayarak gittim ama en küçük agrim olmadi.bir ay yumuşatıcı ilaci kullandim ve cok rahat ettim.surekli yumusak diskilama veya ishal olmak daha cok agri yapiyor ameliyattan sonra.catkak ameliyatindan sonra suda oturma banyolarini düzenli yapmak sart.tek rahatlatan sicak su.ben tuvalette bile sicak su tutuyordum tek tavsiyem sicak su banyosu.tuvaletten sonra ozellikle.ameliyat olali iki ay oldu.ilk gun dahil hicbir şikayetim olmadi.suan cok pismanim keske okadar aciyi ağrıyi hic cekmeseydim ve doktora gidip hemen kurtulsaydim.internetteki yorumlara da pek inanmayin.ben okudugumda cok korkmustum .kisiden kisiye degisirmi bilmiyorum ama ben hicbir sıkıntı yaşamadım. Doktorum beni kurtardi bu hastaliktan cok şükür.

Benim babam da gecen sene hemoroid sıkintisi cekti.Ameliyat ol dedi doktorlar ama hastanede yatarsin falan dediler.O da korktu daha once bu sorundan dert yanan arkadasini aradi.ankarada mevlut topbasi onerdi ona gitti zaten bu konuda cok unlu bir doktor.Ben de yaninda refakatci olarak gitmistim ama ben varana kadar operasyon bitmis bile :) ilk iki gun zorlandi epey ama ayni gun geri memlekete dondu.simdi iyi hic sıkintisi kalmadi.benim bu tarz problemlerim.olmadi ama mevlut topbasi babamda bizzat gordum sadece fiyatlari biraz tuzlu.biz 1000 lira odedik ama simdi daha da artmistir sanirim.Biraz ilginc bir adam konusunca falan ne dedigini anlamiyorsunuz garip garip cumleler kuruyor ama isinde cok iyi.Bu dert zor bir dert Allah kimsenin basina vermesin cidden.Ama care bulamazsaniz son olarak mevlut topbasi da bi dusunun arastirin derim.babamda etkisini bizzat gordum cunku bi daha hic sikayeti olmadi.

al benden de o kadar... olduk kurtulduk beklemek hata bu hastalıkta...

kefir derler halk arasinda kafkas kökenlidir ayrana benzer. bunu sabah aksam birer bardak iç. bir haftada netice alirsin bilhassa ic sorun kaybolur. Corek otu yagini da kurudukca dis kisma sür. Allah dunya sinavindaki imtihanda az da olsa aci vermis ki doktorunu hatirlayasin diye kimbilir. patlican sapi filan degil onerecegim ne de parali bir ilac. sifa verici Allah ucretsiz verir vesile kilar sultanlar sultani. Iyi dinle. Inanmiyorsan okuma burada birak. inaniyorsan devam et. corek otu yagini krem olarak disaridaki kisma sureceksin zarar vermeden ve kurudukca. icerdekiler icin de sabah bir bardak aksam bir bardak KEFiR denen ayrana benzeyen icecegi iceceksin. ayran degil bunun ismi kefir. Turkiye'de bilirler kafkas kökenli bir icecektir. her gun bi tane yarim kiloluk ic baslangicta. kabizlik gider ve tedavi eder mi bak gör. Haftaya kalmaz yuzun güler insallah ;-) Gecince de Allah'a sükredersin onu unutma asla kilo ver cok oturma az ekmek ye etten suyundan uzak dur bitkisel beslen ceviz yagi ekle yemeklere, az ye aklina geldikce yemek yeme. su iç. Kim ki bunu dener sifa bulursa dua etsin Allahi asla unutmasin. sonucu buraya yazsin lutfen. Kefir avrupada inanilmaz araniyor. Kiymetini bilin. saygilar dua ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…