Canim ist.da hangi hastahane semtte?burda birçok medical hastahanesi varda...birde memeleri de aldılar mi? Dediğin gibi Dr. Çok önemli benim bir tanıdık Dr. Arkadaşım ameliyat oldu 1 ay kendine gelmedi.hastanede avazi çıktığı kadar hep bağırmis. Sonuç nuksetmis maalesef((
ayyyyy kötüü olmuş üzüldüm canım
allah şifa versin ,
inş tez vakitte atlatırsın ..çok kötü bir durum..
iyi bir dr.bul bir daha yaşama emii..
Canım naptın?
Canim henüz birsey yapamadım çocuğum çok hastalandı onla uğraşırken zaman nasıl geçti anlamadım. Onlarla uğraşırken kendimi ihmal ediyorum heponlar iyi olsun keske
İŞTE ÇOK BEKLEDİKÇE OLMUYOR. sonra ameliyatta olsan vucüt bi daha bi daha yeniliyor o yüzden erkenden halletmek gerek.. ben ist de değilim hangisi bilmiyorum ama memorial hastanesine yakın olan medical park ta oldum dr um Tarık Cevher ama bi doktor daha var ist de Nihat Bengisu o. asıl bu işin ehli o.. bence ilk ona görün
Evet Nihat Bengisu onuda duymuştum. Bende zaten Taviloğlu ve Bengisu arasında kalmıştım! Sen neden Bengisu yu tercih etmedin canım? Bu arada çok soru sorduğum için kusura bakma canım yeterli bilgi edinmeye çalışıyorum beni anlıyorsunuz muhakkak...
bengisuya ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım o yüzden diğerini de duydum Taviloğlunu.. ama benim zaman ve bilet sorunum vardı.. aslında bana tavsiye edilen doktor da başka biriydi sonra o başka doktoru araştırırken bi sitede kendi doktorum hakkında bir yorum okudum ve büyülendim ve dedim ki bu adam benim sorunumu çözer kendisinden randevu alamıyorsunuz çünkü çok yoğun sıra bekleyip muayene oldum şansıma o gün yoğunluğu azdı ve sorunumu aynı günde şip şak çözdü çok rahatlattı beni konuşmalarıyla.. o yüzden onu seçtim iyi ki de onu seçtim.. diğer doktorlara ulaşamazken o bana cep telini verdi en ufak sorununda ara dedi defalarca aradım korkularım yüzünden hiç çekinmeden cevapladı sağolsun Allah razı olsun
tek sorun şimdi normal doğum yapma diyor bana.. yaparsan da kesinlikle ağır kesi yaptır diyor öyle işte
ılgilendigin için tsk edr cnm.taviloglundan randevu kolay almıştım. Ama aksilik gidemedim.bi daha da cesaret edemedim.senin tavsiyene gore o zaman ilk once bengisu ya gideyim ben...
6 aydır çekiyorum bu illeti. her şeyi göze alıp ilk ay doktora gittim dış hemoroid dedi ve krem verdi 5 güne geçer dedi 3 ay bekledim ne geçmesi sanki cam çıkıyor afedersiniz..tekrar gittim doktoruma bu kez sende hemoroid falan yok olsa olsa çatlaktır dedi elle muayene etti sadece yine krem verdi ama geçmiyor iki gün duruyor üçüncü gün en başa dönüyorum yoruldum artık.. ki bol bol su ve 1 bardak kayısı çayı içiyorum ot çöp yiyorum beyaz ekmek pirinçle vedalaştım kremler kullanıyorum yok yok yok çıldırıcamyaşam kalitem sıfıra indi.. sıcak su banyosu da dahil yaptıklarım arasında ama geçmiyor? elinde kulağında bunu geçirecek bir yöntemi olan var mı? nasıl geçer bu illet? lütfen yardım edin
Yillarca bu hastalıkla yasadim.ben hemoroid saniyordum ama fissurmus.tarifsiz acilar tuvalete cikmaya korkuyordum.sonrasinda suren sancilar.utandigim icin doktora gitmedim ama son iki ay dayanamadım ve doktora gittim.elle muayene etti ve kronik fissur yani catlak dedi.ameliyat olmami soyledi ve ben ertesi gün ameliyat oldum. 20 dk sürdü ve ben yarim saat dinlendikten sonra evime geldim.en küçük ne ağrım ne sizim oldu.doktorun ağrı kesici igne ve hap vermesine ragmen birtanesini bile kullanmama gerek kalmadi çünkü hic agrim olmadi.surekli kabizlik yasadigim icin ilk tuvalete gitmeye cok korktum aciyacak diye.bu yüzden ameliyat olduğum gün doktorun vermemesine ragmen dışkı yumusatici bitkisel ilac kullandim.ilk tuvalete aglayarak gittim ama en küçük agrim olmadi.bir ay yumuşatıcı ilaci kullandim ve cok rahat ettim.surekli yumusak diskilama veya ishal olmak daha cok agri yapiyor ameliyattan sonra.catkak ameliyatindan sonra suda oturma banyolarini düzenli yapmak sart.tek rahatlatan sicak su.ben tuvalette bile sicak su tutuyordum tek tavsiyem sicak su banyosu.tuvaletten sonra ozellikle.ameliyat olali iki ay oldu.ilk gun dahil hicbir şikayetim olmadi.suan cok pismanim keske okadar aciyi ağrıyi hic cekmeseydim ve doktora gidip hemen kurtulsaydim.internetteki yorumlara da pek inanmayin.ben okudugumda cok korkmustum .kisiden kisiye degisirmi bilmiyorum ama ben hicbir sıkıntı yaşamadım. Doktorum beni kurtardi bu hastaliktan cok şükür.