• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemoroid operasyonu ?

aydaturk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
249
357
108
Hanımlar merhaba öncelikle..benim doğumdan sonra iyileşmek bilmeyen hemoroid rahatsızlıgım var hatta sanırım çatlakta.çareyi ameliyatta buldum artık..bu operasyonu geçirenler çare buldular mı ?bir de kocaeli de işinin ehli iyi bir uzman tavsiyesi rica ediyorum

Hanımlar merhaba öncelikle..benim doğumdan sonra iyileşmek bilmeyen hemoroid rahatsızlıgım var hatta sanırım çatlakta.çareyi ameliyatta buldum artık..bu operasyonu geçirenler çare buldular mı ?bir de kocaeli de işinin ehli iyi bir uzman tavsiyesi rica ediyorum
Canım geçmiş olsun, çok acı verir bilirim. Kocaeli’de değil ama İstanbul’da doktor Tuğrul Kadıoğlu, bu işin en iyilerinden. Ameliyatlarını Şişli’de Kadıoğlu Hastanesinde yapıyor. Uzak mesafeye değer inan bana.

Merhaba kocaelinde bildiğim yok fakat istanbul Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yasir Gözü ameliyatsız ... tedavisi oldum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Operasyonda 3 dk. sürdü. Detaylı bilgi almak istersen web site linkini veriyorum. Ordan da detaylı bilgi alabilirsin. Çok geçmiş olsun.
Link :

Son düzenleyen: Moderatör:
Back