hemoroid olan varmııııı?

boxsxver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
48
0
doğumuma günler kala hemoroid oldum arkadaşlar yaaa tamda ne güzel hemoroid olmadan hamileliğim bitiyo die çok seviniyodum ama şimdi canım çok yanıo nasıl oldu anlamadım çünkü kabızlık problemimde yoktu bol su tüketiyorum
gebeliği sırasında bu sorunu olanlar ne tür kremler kullandılar yan etkileri varmı
bana yardımcı oluuuuun:a015::a015:

hemoroid yada bilinen adıyla basur biliyosundur nerde olduğunu :) orada ağrı yapıyo ve oturmada zorluk yaşıyorum bunun için kullanılan kremler vardı kullanan varmı die merak ettim de
çok teşekkür ederim ilgin için a.s.

slm ben 28 haftalık hamileyim bende ilk 4 ay çok çektim kanamam bile oldu kayısı suyu çok rahatlatıyo dr daha yeni olduğu için ilaç tedavisi vermedi bol bol kaysı suyu ve sıvı tükettim geçmeseydi krem değil ama hap vereceğini söylemişti geçmiş olsun

canım o şikayet bendede var hemde bol bol su içmeme rağmen sürekli kabızım ve bu yüzden kanamamda oluyo çok çekiyorum bi çare bulursan banada cevap yolla doktor sadece kabız olmamak için sıvı tüket diyo ama lanet olası geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…