Hemoroid makat çatlağı ameliyatı

Neh

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
13
2
36
Merhaba benim sıkıntım büyük baya 5 yıldır makat çatlağı ve basurla mücadele ediyordum en sonunda canıma tak etti ve ağustosun 6 sında ameliyat oldum fakat ameliyatım çok ağrılı geçti doktorun dediğine göre çatlağım çok büyümüş sonrasında zor bir süreçti fakat nerdeyse 2 ay olacak ben tam iyilesemedim makatimin bı tarafında içerde bı şişlik var lavaboya çıkarken ora çok ağrıyor doktor enfeksiyon kapmış dedi bir sürü ilaç verdi antibiyotik hepsini kullandım fakat hala iyilesemedim bide sürekli akıntı oluyor makatimda ameliyat oldum iyi olacağım derken daha kötü günler geciyorum o kadar acı çektim zamanla iyi olurmuyum benim gibi olay yaşayan varmı acaba

Benim eşim seneler önce olmustu. Yıllardır aksatıp hemoroidi anal fissüle çevirmiş. Ameliyatta içdışhemoroid çatlak ve yırtıgı hepsini halletmiş dr. Ameliyattan sonra ağrıkesici etkisi geçince 2metrelik koca adam sabahlara kadar cocuk gibi ağlamıstı. Bahsettgn gibi ilerlemişti onunda. Gözünü korkutmak istemem ama toparlaması 6ayı geçmişti.. ameliyat üzerinden 6 7sene geçti nadiren şişme agrısı oluyo çok şükür.. hatırladgm kadaryla yardımcı olabilirim bu konuda
(5sene önce sivilce ilacı kullanıp extrem kabızlıkla hemo+fissül bendede olustu tedavi görmedim ama)

Çok teşekkür ederim benim daha 2 ay oldu zamanla düzelir inşallah eskiye göre çok çok iyiyim bunada şükür

X