HEMOROİD (İÇ BASUR) YARDIM

cancan1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
13
6
34
Arkadaşlar merhabalar, hemoroid hakkında müzdarip olupta çözüm alanlar var ise bilgi paylaşımı olması açısından bu konuyu açmak istedim. Biraz bahsetmem gerekirse bu durumla tanışalı 2-3 ay oluyor. İlk başlarda sürekli tuvalet ihtiyacı hissedilmesi ve her defasında bir kaç damla da olsa kan gelmesi şeklinde başladı. 1-2 hafta sonra durum geçmeyince genel cerraha gidip muayene oldum. Dışta herhangi bir şey olmadığını içte kan pıhtısı oluştuğundan bahsederek fitil , krem , kabız için şurup(gerektiği durumda) ve hap verdi. Fakat şikayetlerim beni çok zorlamaya sancı sızı şeklinde devam etti. Sürekli wc var hissi yaşamam beni psikolojik ve sosyak açıdan fazlasıyla etkiledi. Daha sonra krem sürme esnasında içte 3-4 cm uzunluğunda o şişliği farkettim fakat hiçbir zaman dışarı çıkma problemi yaşamadım. Kendiliğinden bi patlama anı yaşadım ve kan gelmesiyle bayağı biraz küçüldüğünü ve rahatladığımı farkettim. Fakat şikayetlerimden tamamen kurtuldum rahatım da diyemiyorum. Uzun şekilde yazdım evet ama bu şekilde sorunu olupta yapmış ya da kullanmış olduğu yöntemleri olan arkadaşlar var ise paylaşabilrse çok sevinirim. Çok sancı yanma gibi durumlarda sıcak su banyosu hazırlayıp 10-20 dk oturmak biraz uyuşturup rahatlık verse de geçici oldu. İç hemoridi nasıl yok edebiliriz sorusunun cevabını arıyorum.. Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…