Hemorajik kist ve yalancı gebelik

ebrubyrktrctnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
14
2
1
Arkadaşlar merhaba ben 1.5 senedir çocuk düşünmüyordum tam çocuğa karar verip 7 gün önce bir kez korunmadim ve hemen sonra ovulasyon testi yaptığımda yumurtlama gördüm bir gün sonra ovulasyon siliklesti catladigini düşündüm bir haftadır sağ kasığımda ağrı olduğu için dün acile gittim beta HCG 2 çıktı ve emar cektiler emar sonucunda saf tarafta hemorajik kist gözüktü bu yalancı gebeliğe neden olur mu adetime 10 gün var Beta hgc yukselir mi ne önerirsiniz

Hayır neden yalancı gebelik olsun kist varken de gayet normal gebelik yaşanır. Değeriniz 2 den yükselir mi bilemem

Hayır neden yalancı gebelik olsun kist varken de gayet normal gebelik yaşanır. Değeriniz 2 den yükselir mi bilemem
İlkte ve tekte olacağına inanmadım psikolojik olarak içsel olarak. Doktorum da Belki dış gebelik olabilir ama kanda çıkmadigi için onu eleyelim dedi. Adete 10 gün olduğu için yükselirse böyle bir problem yasar miyim diye çekindim belki başından böyle şeyler geçenler varsa diye sormak istedim

Yardımcı olacaak birileri vardır diye düşünüyorum umarım varsa sağlıklı ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…