Hemenn iyileşmem lazım

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
493
1.067
113
Merhaba arkadaslar cuma günü terli terli buzlu limonata içtim hava cok sıcaktı. Aksamına boğazımda hafif yanma basladı. Cumartesi aşırı halsizlik ve boğaz yanması. Suan aynı devam ediyorum ama benim cumaya kadar acil iyileşmem lazım. Coronadan şüphelenmiyorum sadece vucudumu çok zorladım bi yerde patladı. var mı arkadaslar tavsiyeniz 4 günüm var iyileşmek içinn

doktora gidin. adaçayı içebilirsiniz. tuzlu karbonatlı su ile gargara yapabilirsiniz. ama iltehap varsa hemen iyileşmeniz evdeki şartlarda zor bir ihtimal. doktor antibiyotik verirse 2 günde etki eder. tercih sizin.

Benim de soğuk bir şey içince hemen boğazım kötü olur. Bilmem kaç hafta ses kısıklığı ve balgam sorunum vardı.

Adaçayı ve çorba iyi geliyor.

aralıklara c vitamini takviyesi alın günde 3 ya da 4 kere 500 mg gibi

Bir de doğal elma sirkesi ile gargara yapın günde en az 2 kez. Özellikle yatmadan önce. Sirkeyi suya katıp içerseniz yine bağışıklığa takviye olur.

terleten bir toz vardı. limonata gibi tadı vardı. ılık suya koyuyorsunuz sonra yorgan altına girip terliyorsunuz. ben denemiştim 2 3 günde ayağa kalkmıştım.

zencefil karabiber bal limon karışımı bende işe yarıyor.
vocalzone pastil.

Kuşburnu limon kaynat iç iyi gelir
Et suyu çorba da içebilirsiniz
Sadece bozagında şişlik varsa bozagını tülbent ile sar ve gün içinde ara ara bir kaşık bal ye o bogazını yumuşatır
Sıkı giyinip güzelce terle sonra ılık duş al
Bu şekilde vücudundan atarsın hastalığı her defasında denediğim formül bunlar genelde 2. Güne kalmaz ayaga kalkmış olurum

Özel hastanede serum taktırın, bir de vitamin takviyesiyle hemen iyileşirsiniz.

Aynisi benimde basima geldi gecen valla 1 gunde atlattim hatta oyleydiki bogazim nasil sismisse yutkunamiyodum bile.ayni gunun sabahi karnimi corbayla doyurdum zola sonra ogun icinde 2 limon yedim bildigin ortadan kestim posasini flan yedim bide ogun icinde 4 fincan ihlamur icinede bir parca ada cayi attim demledim ictim bol limonla ertesi gune biseyim kalmamisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…