- 31 Temmuz 2019
- 493
- 1.067
- 113
- Konu Sahibi happiness s
-
aralıklara c vitamini takviyesi alın günde 3 ya da 4 kere 500 mg gibiMerhaba arkadaslar cuma günü terli terli buzlu limonata içtim hava cok sıcaktı. Aksamına boğazımda hafif yanma basladı. Cumartesi aşırı halsizlik ve boğaz yanması. Suan aynı devam ediyorum ama benim cumaya kadar acil iyileşmem lazım. Coronadan şüphelenmiyorum sadece vucudumu çok zorladım bi yerde patladı.var mı arkadaslar tavsiyeniz 4 günüm var iyileşmek içinn
Merhaba arkadaslar cuma günü terli terli buzlu limonata içtim hava cok sıcaktı. Aksamına boğazımda hafif yanma basladı. Cumartesi aşırı halsizlik ve boğaz yanması. Suan aynı devam ediyorum ama benim cumaya kadar acil iyileşmem lazım. Coronadan şüphelenmiyorum sadece vucudumu çok zorladım bi yerde patladı.var mı arkadaslar tavsiyeniz 4 günüm var iyileşmek içinn
Kuşburnu limon kaynat iç iyi gelirMerhaba arkadaslar cuma günü terli terli buzlu limonata içtim hava cok sıcaktı. Aksamına boğazımda hafif yanma basladı. Cumartesi aşırı halsizlik ve boğaz yanması. Suan aynı devam ediyorum ama benim cumaya kadar acil iyileşmem lazım. Coronadan şüphelenmiyorum sadece vucudumu çok zorladım bi yerde patladı.var mı arkadaslar tavsiyeniz 4 günüm var iyileşmek içinn
Tylol hotterleten bir toz vardı. limonata gibi tadı vardı. ılık suya koyuyorsunuz sonra yorgan altına girip terliyorsunuz. ben denemiştim 2 3 günde ayağa kalkmıştım.
Özel hastanede serum taktırın, bir de vitamin takviyesiyle hemen iyileşirsiniz.Merhaba arkadaslar cuma günü terli terli buzlu limonata içtim hava cok sıcaktı. Aksamına boğazımda hafif yanma basladı. Cumartesi aşırı halsizlik ve boğaz yanması. Suan aynı devam ediyorum ama benim cumaya kadar acil iyileşmem lazım. Coronadan şüphelenmiyorum sadece vucudumu çok zorladım bi yerde patladı.var mı arkadaslar tavsiyeniz 4 günüm var iyileşmek içinn
Thaylot du sanırımterleten bir toz vardı. limonata gibi tadı vardı. ılık suya koyuyorsunuz sonra yorgan altına girip terliyorsunuz. ben denemiştim 2 3 günde ayağa kalkmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?