- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- 133
Hangi semtTeşekkür ediyorum inşallah bulasmamistir gelince duş aldım gargara yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi semtTeşekkür ediyorum inşallah bulasmamistir gelince duş aldım gargara yaptım
kalp te ritim bozukluğu kapakta kireclenme ,hafif düzeyde kan kaçağı var ama hiç ilaç kullanma gereği duyulmadı gayet iyiyim çok şükür .Dr um her insanda bu kadarı olabilir normal diyor 6 ayda kontrol e gidiyorum yinede ben.iste bundan korkuyorum ağır geçiririm yakalansam diye panik yapıyorum ister istemez .Vakaların %98inde yüksek ateş görülüyor. Ateşiniz 39'a çıkınca anlarsınız bu arada. Böyle muallakta kalmazsınız.
Siz içinizi rahat tutun, 14 gün boyunca kendinize ekstra ev içi ve ev dışı temaslarınızı minimuma indirin. Hissettiğiniz belirtiler anksiyeteden kaynaklanıyor. Gerçekten rahatsızsanız 184'ü veya 112'yi arayabilirsiniz.
Test yapılsa ve pozitif çıksanız eve yollayacaklar sizi. İlaç yazacaklar onu kullanacaksınız, dinleneceksiniz. 32 yaşındasınız henüz. Bağışıklık sisteminizi baskılayan bir hastalığınız yoksa atlatırsınız kısa sürede
Yalınayak yazmıştım bı önceki sayfada .özelden msj iniza cvp veremezsiniz yaziyorduHangi semt
Yaa anladm vaka mersinde kac hicbir yerde bikgi yokYalınayak yazmıştım bı önceki sayfada .özelden msj iniza cvp veremezsiniz yaziyordu
Paracetamol kullanin. Surekli muhattap oldugunuz kisiler degil eve apartmana girerken maske takmissiniz. Eve gelince gerekli hijyeni sagladiysaniz bulasmamistir. Surekli evde olunca bunye hassas oluyor yeterli gun isigi alamiyor bi de gecis mevsimi normal bence.Dr iburamincold yazmist bı ara dolapta sakliyordum mecburiyetten içtim durduk yere acılı veya sağlık ocağı ni meşgul etmek istemedim
17 gorunuyor.Yaa anladm vaka mersinde kac hicbir yerde bikgi yok
En son 100kusurdu 17imkansiz nerden baktnz17 gorunuyor.
Link vermek serbest mi bilmiyorum da KAMUAJANS - MemurHaber Memurlar Biz ve Kamudan Haber su sayfada yaziyordu. Daha dogrusu google aillere gore corona sayisi deyip acilan sayfalarda bu sayilar var.En son 100kusurdu 17imkansiz nerden baktnz
Sadece bu çevreden giden hasta 50 yi gecer canim okul grubumuzda çoğu kişinin Mahallesi'nde var vaka o sayılara bakmayin ben o sayıya bakmıyorum bile17 gorunuyor.
Tsk ederm hu cok eski uzun zamandir blmyrz. Herkes cok rahat davranioLink vermek serbest mi bilmiyorum da KAMUAJANS - MemurHaber Memurlar Biz ve Kamudan Haber su sayfada yaziyordu. Daha dogrusu google aillere gore corona sayisi deyip acilan sayfalarda bu sayilar var.
Bana da cok inandirici gelmedi. Yanindaki Adana 200+ ama Mersin cok dusuk sayida. Orada da bir suru multeci var benzer kalabalik. Orada bilmiyorum da ben Istanbulda bugun disari ciktim 10 kisiden 9 u maske takiyor. Genel olarak uyuluyor mesafe kuralina yayilma bu yuzden azalmista olabilir. Bi de disarida pikniktir vs cok izin de verilmiyor haftasonlari da disarisi yasak.Tsk ederm hu cok eski uzun zamandir blmyrz. Herkes cok rahat davranio
Az bi sakin mi olsanız? Kendi kendinizi panikle acillik edeceksiniz nerdeyse.Hayırlı ramazanlar Arkadaşlar ,apartmanimiza 20 gün önce taşınan komşumuzun cuma günü covid19 dan yogunbakimda oldugunu öğrendik ama nasıl.pazartesi günü öğle vakti ambulans özel kıyafetleriyle gelip apartmandan çıkan bayanı alıp gitmiş ve ben acil markete gitmiştim gelip asansör bindim evime girecekken komşum söyledi nasıl şaşırdım hemen duş aldım herşeyi dezenfektan yaptım ağzımı burnumu yikadim.suan çok gerginim yazım kurallarina uymamış olabilirim kusura bakmayın.kadin pazar sabahı yoğun bakımdan çıkmış olacakki eve gelmiş pazartesi öğle vakti fenalasinca işte ambulans geri gelip almış olay bundan sonra öğreniliyor.oysa cuma gününden beri kadın yogunbakimda ama eşi ve çocukları evdeydi , defalarca misafirleri gelip gitti ben yeni taşındığı için kalabalık oldugunu düşündüm.fakat ne bu hasta kadının kocası 5 gün boyunca yoneticiye bildirdi nede herhangi bi sağlık memuru veya polis vs. Cumadan beri gelip apartmanimizda pozitif vaka var daha dikkatli olalım diyen olmadı tesadüf eseri pazartesi akşamı ambulansın tekrar geldiğini gördük evdeki diğer kalanları alıp götürdüler . ailenin yakini komşuya anlattı olanları.korkudan mi psikolojikmi bilmiyorum ama önce karnım ağrıdı hafif ishal gibi oldum ama bı kere .ensem karnım yaniyo gibi oldu dün sonra kendimi çok iyi hissettim.evde iburamincold vardı ilaç onu içtim belki ondan iyi geldi.neden içtim çünkü cumartesi bı kaç halı yıkadım mecburiyetten soğuk aldım diye dusundum.neyse iyi oldum dün.bugun sahura eşimi kaldırdım ve saat 5 gibi vücudum bı yaniyo gibi bı soguyo gibi ama ateşim yok öksürük yok halsizlik yok ama çok korkuyorum inanın 3 evladım var 32 yaşındayım .bu sorumsuzluk neden neden ateş ölçmeye falan gelinmiyor veya aile hekimi aramıyor normali bu mu ? Yoksa. benmi fazla şey bekliyorum kendimmi bulacağım belirtilerimi. Sizce bulasmismidir banada Allah'ım bu nasıl tedbirsizlik asansöre maske ile binmistim bu arada .eşimde çok dikkatlidir bende son bir aydır ilk defa Ogün çıktım evden oda busekil oldu ama tedbirliydim elimden geleni yaptım dokunmadım biyere. Ama asansör hava almadığı için bana bulaşmış olabilir mi sizce .birde covid19 belirtileri görünce mi gitmeliyim acile yoksa gideyimmi bugün lütfen sağlık çalışanı da okuyup cbp yazarsa sevinirim
olan olmuş artık panik ve stres hem yalancı etkiler ortaya çıkartır hem de bağışıklığınızı düşürür.ciddi anlamda düşmeyen ateşiniz ve boğaz ağrınız olursa acili düşünürsünüz.sebze meyve yiyin bol bol, bitki çayı için.marketlerden eve taşıdıklarınızla bulaşma olasılığı daha fazla sonuçta asansörü yalamadınız.asansör mümkün mertebe kullanmayın ama nolur nolmaz.Hayırlı ramazanlar Arkadaşlar ,apartmanimiza 20 gün önce taşınan komşumuzun cuma günü covid19 dan yogunbakimda oldugunu öğrendik ama nasıl.pazartesi günü öğle vakti ambulans özel kıyafetleriyle gelip apartmandan çıkan bayanı alıp gitmiş ve ben acil markete gitmiştim gelip asansör bindim evime girecekken komşum söyledi nasıl şaşırdım hemen duş aldım herşeyi dezenfektan yaptım ağzımı burnumu yikadim.suan çok gerginim yazım kurallarina uymamış olabilirim kusura bakmayın.kadin pazar sabahı yoğun bakımdan çıkmış olacakki eve gelmiş pazartesi öğle vakti fenalasinca işte ambulans geri gelip almış olay bundan sonra öğreniliyor.oysa cuma gününden beri kadın yogunbakimda ama eşi ve çocukları evdeydi , defalarca misafirleri gelip gitti ben yeni taşındığı için kalabalık oldugunu düşündüm.fakat ne bu hasta kadının kocası 5 gün boyunca yoneticiye bildirdi nede herhangi bi sağlık memuru veya polis vs. Cumadan beri gelip apartmanimizda pozitif vaka var daha dikkatli olalım diyen olmadı tesadüf eseri pazartesi akşamı ambulansın tekrar geldiğini gördük evdeki diğer kalanları alıp götürdüler . ailenin yakini komşuya anlattı olanları.korkudan mi psikolojikmi bilmiyorum ama önce karnım ağrıdı hafif ishal gibi oldum ama bı kere .ensem karnım yaniyo gibi oldu dün sonra kendimi çok iyi hissettim.evde iburamincold vardı ilaç onu içtim belki ondan iyi geldi.neden içtim çünkü cumartesi bı kaç halı yıkadım mecburiyetten soğuk aldım diye dusundum.neyse iyi oldum dün.bugun sahura eşimi kaldırdım ve saat 5 gibi vücudum bı yaniyo gibi bı soguyo gibi ama ateşim yok öksürük yok halsizlik yok ama çok korkuyorum inanın 3 evladım var 32 yaşındayım .bu sorumsuzluk neden neden ateş ölçmeye falan gelinmiyor veya aile hekimi aramıyor normali bu mu ? Yoksa. benmi fazla şey bekliyorum kendimmi bulacağım belirtilerimi. Sizce bulasmismidir banada Allah'ım bu nasıl tedbirsizlik asansöre maske ile binmistim bu arada .eşimde çok dikkatlidir bende son bir aydır ilk defa Ogün çıktım evden oda busekil oldu ama tedbirliydim elimden geleni yaptım dokunmadım biyere. Ama asansör hava almadığı için bana bulaşmış olabilir mi sizce .birde covid19 belirtileri görünce mi gitmeliyim acile yoksa gideyimmi bugün lütfen sağlık çalışanı da okuyup cbp yazarsa sevinirim
Hayırlı ramazanlar Arkadaşlar ,apartmanimiza 20 gün önce taşınan komşumuzun cuma günü covid19 dan yogunbakimda oldugunu öğrendik ama nasıl.pazartesi günü öğle vakti ambulans özel kıyafetleriyle gelip apartmandan çıkan bayanı alıp gitmiş ve ben acil markete gitmiştim gelip asansör bindim evime girecekken komşum söyledi nasıl şaşırdım hemen duş aldım herşeyi dezenfektan yaptım ağzımı burnumu yikadim.suan çok gerginim yazım kurallarina uymamış olabilirim kusura bakmayın.kadin pazar sabahı yoğun bakımdan çıkmış olacakki eve gelmiş pazartesi öğle vakti fenalasinca işte ambulans geri gelip almış olay bundan sonra öğreniliyor.oysa cuma gününden beri kadın yogunbakimda ama eşi ve çocukları evdeydi , defalarca misafirleri gelip gitti ben yeni taşındığı için kalabalık oldugunu düşündüm.fakat ne bu hasta kadının kocası 5 gün boyunca yoneticiye bildirdi nede herhangi bi sağlık memuru veya polis vs. Cumadan beri gelip apartmanimizda pozitif vaka var daha dikkatli olalım diyen olmadı tesadüf eseri pazartesi akşamı ambulansın tekrar geldiğini gördük evdeki diğer kalanları alıp götürdüler . ailenin yakini komşuya anlattı olanları.korkudan mi psikolojikmi bilmiyorum ama önce karnım ağrıdı hafif ishal gibi oldum ama bı kere .ensem karnım yaniyo gibi oldu dün sonra kendimi çok iyi hissettim.evde iburamincold vardı ilaç onu içtim belki ondan iyi geldi.neden içtim çünkü cumartesi bı kaç halı yıkadım mecburiyetten soğuk aldım diye dusundum.neyse iyi oldum dün.bugun sahura eşimi kaldırdım ve saat 5 gibi vücudum bı yaniyo gibi bı soguyo gibi ama ateşim yok öksürük yok halsizlik yok ama çok korkuyorum inanın 3 evladım var 32 yaşındayım .bu sorumsuzluk neden neden ateş ölçmeye falan gelinmiyor veya aile hekimi aramıyor normali bu mu ? Yoksa. benmi fazla şey bekliyorum kendimmi bulacağım belirtilerimi. Sizce bulasmismidir banada Allah'ım bu nasıl tedbirsizlik asansöre maske ile binmistim bu arada .eşimde çok dikkatlidir bende son bir aydır ilk defa Ogün çıktım evden oda busekil oldu ama tedbirliydim elimden geleni yaptım dokunmadım biyere. Ama asansör hava almadığı için bana bulaşmış olabilir mi sizce .birde covid19 belirtileri görünce mi gitmeliyim acile yoksa gideyimmi bugün lütfen sağlık çalışanı da okuyup cbp yazarsa sevinirim