• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEMEN YORULMAK

Nenas nenas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
177
123
103
32
Hanımlar ben haftanın 3 günü saat 1 den 6 buçuğa kadar çalışıyorum. İşim öyle aşırı yorulacak bir iş değil ama ben saat 3, 4 oldu mu sanki günlerdir durmadan çalışmışım gibi yoruluyorum ve günün geri kalanı geçmek bilmiyor. Kolum kanadım kırılıyor sanki. Kan değerlerim normal, D vitamini kullanıyorum, şeker hastalığım yok. başına gelen varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ? Başka neye baktırsam

Depresyon olabilir , uyku apnen olabilir. Anksiyete yüzünden verimli uykundan sık uyanıyor olabilirsin veya aldığın besinlere intoleransın olabilir ağır yemekler veya katkılı paket ürünü çok tüketiyor olabilirsin hareketlerin kısıtlı olabilir enerjin düşüktür yada kendini kandırmak istersen nazar olabilir 😄

Depresif değilim, paketli gida tüketmem pek, binde bir. Uykum bozuluyo doğru bebeğim var, ama çok erken uyanan bi bebek de değil geceyi öyle telafi ediyoruz genelde ama evet aşırı uykum geliyor sürekli

Sen başta söylemen gerektiğini şimdi söylüyorsun ama bebeğin varmış işte sebep mi arıyorsun daha yav , anne olmak eşittir uykusuzluk yorgunluk düzen bozukluğu stres bol bol sevgi ve ev işi birde çalışan anne olmak ohooo :)

Hanımlar ben haftanın 3 günü saat 1 den 6 buçuğa kadar çalışıyorum. İşim öyle aşırı yorulacak bir iş değil ama ben saat 3, 4 oldu mu sanki günlerdir durmadan çalışmışım gibi yoruluyorum ve günün geri kalanı geçmek bilmiyor. Kolum kanadım kırılıyor sanki. Kan değerlerim normal, D vitamini kullanıyorum, şeker hastalığım yok. başına gelen varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ? Başka neye baktırsam
Mutsuz musunuz bazen çalıştığımız yerle alakalı sıkıntılar yaşarız o ruh halimizi çok etkiler

Sen başta söylemen gerektiğini şimdi söylüyorsun ama bebeğin varmış işte sebep mi arıyorsun daha yav , anne olmak eşittir uykusuzluk yorgunluk düzen bozukluğu stres bol bol sevgi ve ev işi birde çalışan anne olmak ohooo :)
Ya ama işte ben hep böyleydim :/ bu konu daha da azdırmış olabilir ama tatil gününde evde de böyleyim :/

Mutsuz musunuz bazen çalıştığımız yerle alakalı sıkıntılar yaşarız o ruh halimizi çok etkiler
İş yerim iyi aslında, evet İşime bayılmıyorum, konuşmam gereken bir iş konuşmayı sevmiyorum, bana sıkıcı da geliyor ama yine de süre bakımından tahammül edilebilir bi süre gibi

çocukken çok rahat büyütüldüyseniz zorlandığınız konuda aileniz siz istemeden yardıma koştuysada her şey başkalarına göre ağır ve yorucu olabiliyor…

çocukken çok rahat büyütüldüyseniz zorlandığınız konuda aileniz siz istemeden yardıma koştuysada her şey başkalarına göre ağır ve yorucu olabiliyor…
Evet ne yapmaya kalksam elimden alan bir annem vardı:/ sadece okumamızı isterdi ama bunu yaparken de okumak dışında her işte beceriksiz olduğumuzu hissettirirdi :/

d vitamini çok önemli kullanmanız güzel c vitamini de işe yarar. b12 aynı şekilde. ben sürekli yorgun hissederdim beta glukan içerikli takviye kullanmaya başladığımdan beri sanki daha canlı hissediyorum. bilmiyorum psikolojik mi ama öyle. doktorunuza danışın bence kullanabilir misiniz diye.

Back
X