- Konu Sahibi maviboncuk2013
- #21
Eşim istemiyor canım, hatta dün akşam 1 yıl gibi bir süreçten bahsettihalbuki bizim yaşlar çoktan erdi kemale
Netten bir iki doktor buldum bakalım, eğerki bu ayda tutmazsa, bakalım ne yapcak kendisi. Belki kendiliğinden ikna olur. Tatlım sen Bursa da yaşıyorsun galiba, bende Bursa dayım. Hangi doktora gittiğini yazarmısın ?
Bu arada keçiboynuzu içinde netten araştırdım, doktorlar faydası yok dedi diyor. Bunu duydu ya, zaten inat kendisi, hiç içmez galiba
Allah seninde yardımcın olsun canım, emeklerimiz boşa gitmez inşallah.![]()
lykos sana bir şey anlatayım. benim eşimin gittiği tüm ürologlar ağız birliği etmiş gibi hiç bir takviye kullanmayın hiç biri işe yaramaz dedi. sonra ben 3 ay önce üstelik de devlette bir tüp bebek uzmanına gittim. adam eline toplu test sonuçlarımızı aldı aman aman yerden yere vurdu. hormon sayılarım son derece normal olduğu halde bana sende yumurtalık rezervi düşmüş dedi. yine eşime de her şeyiniz kötü, hemen tüp bebek deneyin, hani onda bile başarılı olursanız şanslısınıza getirdi. biz böyle yıkıldık resmen. keçi boynuzu, q10 falan diyecek oldum bağırıp hiç biri işe yaramaz dedi. bize tahlillerinizi tamamlayın yeniden gelin dedi. ben 3 gün sonra ünlü bir klinikte embriyolog olan bir arkadaşıma bahsettim bu olaydan. "aa ben onunla beraber çalıştım, o herkese öyle yapar, moralini bozup güvensiz hissettirir, bak raporun çıksın o zaman da sanki bir mucize yaratacakmış havasında, bu hastanede belki başarılı olur belki olmaz bak gel sen dışarıda şurada özelde de çalışıyorum, çok daha iyi bir yer, şansın artar, orada yapalım" diyecektir dedi. yani o doktorun özelde kaçak olarak çalıştığı yere çekmek için klasik numarasıymış bu. o embriyolog arkadaş sonra eşimin spermiogramlarına baktı daha biz bir şey söylemeden keçi boynuzu kullansanıza, bize her ay yüzlerce hasta geliyor ve hepsinin anlattıklarına göre hakikaten işe yarayan bir şey dedi. işte ben o zaman oturup keçi boynuzunu araştırmaya başladım. sonrasında da keçi boynuzu ve beraberinde bir çok takviye kullanımıyla sayılarımız mucizevi derecede arttı. bazen o doktora gidip suratına test sonuçlarımızı çarpmak istiyorum. ama yapsam ne olacak ki? utanacak mı? hiç sanmam.