• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hemen hsg istenir mi yaaa ben anlaamadım sizin düşünceniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemen bı dr bulup çektırsemmı anestezı yaptırsammı yaptırmasam mı dayanabılırmıyım 15 dak kısa bı zaman anestezıye değer mı of ya okuyorum burda kd.kul.de kımısı hıç acımadı anlamadım bıle hemen bıtıyuor dıyor kımısı öldum bayıldım cok agrı oldu az kalsın masadan kalkamayacaktım ve kanammam çok oldu yazmışlar o yuzden kafam çok karıştı

ilk gün ağrısına dayanabiliyorsan inan bana buna da dayanırsın hem acısı 15 dk sürmüyor ki soyunman yatman makinanın ayarlanması ilaç gönderilmesi ve temizlik işlemi ve bitiş 15 dk sürüyor sadece ilaç gönderirlerken adet ağrısı duyuyorsun o zaman da 2 dk sürüyor yani milletin çok acıyor ağrıyor dediği süre sadece 2 dk dayanamaz mısın??boşu boşuna anestezi yeme bence... ben dayandım çok aman aman bi ağrı değil yani...ama bünye ile ilgili olabilir ağrı eşiği yüksek olan için çok büyütülecek bir olay değil umarım seninde ağrı eşiğin yüksektir...

canım yaa ne kadar kafana takmışın ne kadar üzülmüşün. stres herşeyin sebebi,stres yapmamamız lazım unutma.bebek hemen bu ay sonraki ay olsun diye tutturmuyorum diyorsun.yaşında genç. bak yaz geliyor tatil yap kafanı boşalt.üstüne düşme.belki kendiliğinden olacak.ben bu yaz umutluyum bak. ee ikimizde aynı zamanda hamile olacağımıza göre bu yaz hamileliği bulaştıralım birbirimize.yaz sonu bak demiştim diyeceğim sana.

canım yaa ne kadar kafana takmışın ne kadar üzülmüşün. stres herşeyin sebebi,stres yapmamamız lazım unutma.bebek hemen bu ay sonraki ay olsun diye tutturmuyorum diyorsun.yaşında genç. bak yaz geliyor tatil yap kafanı boşalt.üstüne düşme.belki kendiliğinden olacak.ben bu yaz umutluyum bak. ee ikimizde aynı zamanda hamile olacağımıza göre bu yaz hamileliği bulaştıralım birbirimize.yaz sonu bak demiştim diyeceğim sana.

canım benım ya ınannamıyorum gercekten mı ben de bu ay olmassa artık korunuruz dıyordum ama sen oyle dıyorsannnn bılemıyorum yanı hayırlısı ama gercekten cok takmıştım kafama ama daha iyiyişm yaz gelıyor tatıle gıdeceğiz eşimle sınbopa aileletrımızın yanına araba aldık yenı onu kullanmayı oğretecek eşim bana inanılmaz araba tutkum vardı ehlıyetım 2003 ten berı var ama bı turlu kısmet olmadı babamın arabasını da kullanamadım bıkaç kez sadece kullandım çunku aşelmden hep uzaktaydım okul iş şimdide evlılık nedenıyle o yuzden eşim de bana kızıyor doıyor bak hayal et araba kullanacağım gunlerı hayal et denızı gunesi hayal et dıyor ama işte ben... neyse dedım ya şu2 gundur daha iyiyim elhamdülillah Allahıma çok şükürler olsun ki psikolojim acayıp bozulmuştu

ilk gün ağrısına dayanabiliyorsan inan bana buna da dayanırsın hem acısı 15 dk sürmüyor ki soyunman yatman makinanın ayarlanması ilaç gönderilmesi ve temizlik işlemi ve bitiş 15 dk sürüyor sadece ilaç gönderirlerken adet ağrısı duyuyorsun o zaman da 2 dk sürüyor yani milletin çok acıyor ağrıyor dediği süre sadece 2 dk dayanamaz mısın??boşu boşuna anestezi yeme bence... ben dayandım çok aman aman bi ağrı değil yani...ama bünye ile ilgili olabilir ağrı eşiği yüksek olan için çok büyütülecek bir olay değil umarım seninde ağrı eşiğin yüksektir...

canım çok guzel soyluyorsun da benım ağrı eşiğim inanılmaz düşüktür ben cok hastalanırım ve hastalanınca da hep kusarım kusarken ağlayan insan dudydun mu hiç işte ben oyleyım eşim annem yanımda o ara kım varsa başımda dıkılır korkudan olecekmişim gibi sankı garıp bı duygu kusamıyorum bile ağlıyorum işte bu kadar duyeyım ama tabıkı iş başa düşünce illa ki mecbur kalırsam tabıkı cektıreceğim ama suan değil

bu örnek aklıma gelen ilk ornektı daha neler var neler...

laborantım kan aldığım hasta sayısını ınan hatırlamıyorum buna bebekler de dahil ama ben kan aldırırken eşim hala elimi sıkı sıkı tutar korkudan ter dokerım o kadar

normalde yazın bıle terlemeyen bı ınsanımdır kendıme guluyorum ama boyle maalesef işte

aynı ben gibisin,kusmaktan korkan iğneden korkan. ben hap içmekten bile korkardım.boğazıma takılıp ölecek gibi olurdum.boğulma korkusu var bende. şimdi alıştım artık. ameliyat bile oldum biliyormusun 4 ay önce.benimle aynı anda ameliyat olan başka bayan aynı gün kalkıp yanıma geldi ben 2 gün korkudan kalkamadım yataktan.acıyormuydu,hayır. sadece korku.hastanedeki herkes tanıdı beni :D sendede öyle canım.korkunu yenmelisin.inşallah gerek kalmaz ama olacaksada korkma.
bende 2005 de ehliyet aldım,bende kullanamıyorum :D:D bu yaz öğrencem sen gibi.
bak ne güzel eşinde sana destek oluyor.hem kendini hem eşini üzme,yıpratma.yaşanacak çok güzel şeyler varken,zamanını üzülerek geçirme.
bende ilk defa marmarise gideceğim yaza.iple çekiyorum.

canım ay ne kadar bırbırımıze benzıyoruz bılıyormusun bız balayımızı marmariste yaptık 1 hafta boyunca turunç koyu na gıtttık harıka bır yerdı tavsşye ederım ama muthiş sıcak bız sıcaktan olmuştuk ama harıka bır yer ve harıka bır tatıldı

ya anlattıkça konuştukça daha nelerımız aynı veya benzer cıkacak valla merak edıyorum yaaa

yaa bende şaşırıyorum valla. biz daha balayımıza gidemedik:( günübirlik tatiller yaptık zaten denizliyi kazanmadan önce izmirde yaşıyorduk.yakındı heryer.geçen yıl tam gidecektik burayı kazandığımı öğrendik.bizde ayvalığa gittik sahil boyu gezdik ayvalıktan izmire kadar.inşallah bu yaz şöyle 1 hafta gönlümce tatil yapacağız.bi taraftan yaprak dökümü izliyorum bi taraftan netteyim :D

hımm ben o dızıyı ızlemıyorum maç. vardı eşimle bıraz ona baktım bız fenerbahcelıyız bızım için husran oldu şimdi çay içiyoruz eşim bı yandan soru hazırlıyor cuma yazılı yapacakmış öğrencılerını boyle iişte umarım tatılın guzel gecer ben cok sevmıştım marmarısı ozellılkle turunç koyu muhteşem bı yer

Back
X