- 5 Haziran 2023
- 26
- 9
- 6
- 30
- Konu Sahibi aysegul1295
-
Ben hemen hamile kalmadım 10 ay gibi bi zamanda hamile kaldim.Kızlar iyi geceler
Çocuk istiyoruz . Yedi ay oldu . Hemen hamile kalanınız var mı ? Varsa neler yaptınız ? Yardımcı olursanız sevinirim
Hemen hamile kalanlar ne yapmış olabilir ki sevişmiştir en fazla.Kızlar iyi geceler
Çocuk istiyoruz . Yedi ay oldu . Hemen hamile kalanınız var mı ? Varsa neler yaptınız ? Yardımcı olursanız sevinirim
Canım sonucun ne olduEki Görüntüle 3296410 merhabaerken gebelik testi yaptım acaba ben mi silik bir çizgi görüyorum yoksa gerçekten var mı
Canım sonucun ne old
Eki Görüntüle 3296410 merhabaerken gebelik testi yaptım acaba ben mi silik bir çizgi görüyorum yoksa gerçekten var mı
Ben de 5.aya giricem. Hamile misin5. Ayimdayim hala bekliyoruz insallah bu ay gebelikle sonuclanir isteyen herkesin
Maalesef degilim yeni reglim bittiBen de 5.aya giricem. Hamile misin
Ben cok cabuk hamile kaliyorum cok sukur. Adet bitince hemen calismalara basliyorum cunki o zaman rahim agzi acik oluyor daha kolay kaliyor insan.Kızlar iyi geceler
Öyle bi söylediniz ki sürekli yapılan bir şeymiş gibiBen cok cabuk hamile kaliyorum cok sukur. Adet bitince hemen calismalara basliyorum cunki o zaman rahim agzi acik oluyor daha kolay kaliyor insan.
Kısa zamanda kavuşalım, insalah bir sonraki ay güzel haberi alırsınMaalesef degilim yeni reglim bittiinsallah sen hamilesindir
Düzenli sıklıklarla yapıyorsunuz herhalde bu işiBen cok cabuk hamile kaliyorum cok sukur. Adet bitince hemen calismalara basliyorum cunki o zaman rahim agzi acik oluyor daha kolay kaliyor insan.
Valla her gun yapiyordumDüzenli sıklıklarla yapıyorsunuz herhalde bu işi
Yazdim az once insallah eger hamileysem bu 4 cu hamileyim olucak gerci 1 i dusdu sonra oglum oldu birinin gecen ay kalbi durdu 9 haftalik bide simdiyi sayarsak 4. Daha ayrintili yazdim az onceÖyle bi söylediniz ki sürekli yapılan bir şeymiş gibikaç tane çocuğunuz var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?