Hemen hamile kalmak

aysegul1295

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
26
9
6
30
Kızlar iyi geceler
Çocuk istiyoruz . Yedi ay oldu . Hemen hamile kalanınız var mı ? Varsa neler yaptınız ? Yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar iyi geceler
Çocuk istiyoruz . Yedi ay oldu . Hemen hamile kalanınız var mı ? Varsa neler yaptınız ? Yardımcı olursanız sevinirim
Ben hemen hamile kalmadım 10 ay gibi bi zamanda hamile kaldim.
Ayrıca sorun yoktu olmamasina ragmen olmuyordu, stres ve hayat şartları da etkiler sizi.
Dilerim hamiş kalirsnz hemenceckk

Kızlar iyi geceler
Hemen hamile kalanlar ne yapmış olabilir ki sevişmiştir en fazla.

Bence her çocuk düşünen çift ilk önce bütün sağlık kontrollerini yaptırmalı.
Kan testleri
Vajinal ultrason
Hsg
Sperm testi
Hiçbir sorun olmadığını bilerek denemeli
Ona rağmen olmuyorsa ona göre adım atar en azından

IMG_2550.webp
merhaba ❤️ erken gebelik testi yaptım acaba ben mi silik bir çizgi görüyorum yoksa gerçekten var mı 🫣

Kızlar iyi geceler
Ben cok cabuk hamile kaliyorum cok sukur. Adet bitince hemen calismalara basliyorum cunki o zaman rahim agzi acik oluyor daha kolay kaliyor insan.

Ben plansız şekilde bir hamile kaldım evliliğin 2. ayında yumurtlama dönemim normalde takvime göre 4 ya da 5iydi ben adetten sonraki ilişkimde hamile kaldım 5 gün sürmüştü adetim 6 7 8 ilişki olmuştu adet sonrası diye korunmadık burda o şekilde çok kişi okkudum adet sonrası hamile kalan bence ayda sadece yumurtlama günü değil adet biter bitmez gün aşırı aralıklarla deneme yapılmalı

Düzenli sıklıklarla yapıyorsunuz herhalde bu işi 😐
Valla her gun yapiyordum😅. İlk once bende adet duzensizliyi var. Evlenince ilk ay kaldim o dusdu agir kaldirdigim icin. Doktorlar biraz ara ver dediler ama o kanama biter bitmez yapdim ve ogluma hamile kaldim simdi 10 yasinda. Sonra spiral takdirdim uzun sure 10 yil gecdi ardindan spirali cikartdim eve geldim adetim bitdi tekrar yapdim yine kaldim onun 9 haftada kalbi durdu gecen ay. Gitdim kurtaj oldum onun da kanamasi bitdi yapdim bu ay yine hamileyim galiba cok sukur. Yani hep ayni adet kanama falan biter bitmez kala biliyorsun

Öyle bi söylediniz ki sürekli yapılan bir şeymiş gibi :KK70: kaç tane çocuğunuz var?
Yazdim az once insallah eger hamileysem bu 4 cu hamileyim olucak gerci 1 i dusdu sonra oglum oldu birinin gecen ay kalbi durdu 9 haftalik bide simdiyi sayarsak 4. Daha ayrintili yazdim az once

Back
X