- 5 Haziran 2023
- 25
- 9
- 29
-
- Konu Sahibi aysegul1295
Merhaba biz 2 yıldır deniyoruz . İsteyen arkadaşlarımın hemen oldu . Ama biz de hiçbir sorum olmamasına rağmen olmuyor . Doktora gittik tüm kontrolleri yaptırdık sorun olmadığını söylediler . Soğan kürüne başlayacağım . Umarım ben de anne olurumArkadaşlar merhaba
Çocuk istiyoruz üç aydır deniyoruz çok erken olduğunun farkındayım ama negatif olunca istemsiz çok üzülüyorum
Daha çabuk hamile kalmak için neler yapılabilir ?
Art med hakkında bilginiz var mı
Umarım en yakın zamanda bebişlerimiz olurMerhaba biz 2 yıldır deniyoruz . İsteyen arkadaşlarımın hemen oldu . Ama biz de hiçbir sorum olmamasına rağmen olmuyor . Doktora gittik tüm kontrolleri yaptırdık sorun olmadığını söylediler . Soğan kürüne başlayacağım . Umarım ben de anne olurum
MerhabalarClife öneririm brn 10 ay üstünr 1 ay kullanımla hamile kaldım
Mrb 6 ay icinde olmazsa testlerinizi yaptirin bence. Bide doktorum bana sperm ve yumurta kalitesi icin agifertil onermisti ama pahali oldugundan icerigi ayni olan baska bi marka buldum doktoruma da sordum olur dedi.Arkadaşlar merhaba
Çocuk istiyoruz üç aydır deniyoruz çok erken olduğunun farkındayım ama negatif olunca istemsiz çok üzülüyorum
Şuan altıncı aydayız . Adetim üç gün gecikti . Test yaptım negatif çıktı . Sadece pembemsi kahveye çalan bi akıntım var . O da tuvalete gidince oluyor . Çok üzülüyorum . Yerleşme kanaması olabilir diyorlar . Ama ümitlenmek istemiyorum . Tek belirti mide bulantısı . Ama adet gecikmesindende kaynaklı mide bulantısı olabilir bilemiyorum . Doktora gidecem ptesi günü . Sizce gebelik ihtimali olabilir miMrb 6 ay icinde olmazsa testlerinizi yaptirin bence. Bide doktorum bana sperm ve yumurta kalitesi icin agifertil onermisti ama pahali oldugundan icerigi ayni olan baska bi marka buldum doktoruma da sordum olur dedi.
Maxigo ve maxijuno .
Teşekkür ederim denicemClife öneririm brn 10 ay üstünr 1 ay kullanımla hamile kaldım
Neden altı ay dediniz ? Doktorlar bir yıl normal bir zaman diyorlar diye biliyorum . BiMrb 6 ay icinde olmazsa testlerinizi yaptirin bence. Bide doktorum bana sperm ve yumurta kalitesi icin agifertil onermisti ama pahali oldugundan icerigi ayni olan baska bi marka buldum doktoruma da sordum olur dedi.
Maxigo ve maxijuno .
Ben erken teşhisin onemli olduguna inaniyorum. Ilk zamanlar bende sizin gibi bi zamanda gittim banada 1 yil dediler. Simdiki aklim olsaydi 1 yildir deniyorum derdim ne test varsa yaptirirdim. He bisey cikmadimi zaten yoluma bakardim. En azindan bi sorunda varsa zaman kaybetmemis olurdum o yuzden oyle dedimŞuan altıncı aydayız . Adetim üç gün gecikti . Test yaptım negatif çıktı . Sadece pembemsi kahveye çalan bi akıntım var . O da tuvalete gidince oluyor . Çok üzülüyorum . Yerleşme kanaması olabilir diyorlar . Ama ümitlenmek istemiyorum . Tek belirti mide bulantısı . Ama adet gecikmesindende kaynaklı mide bulantısı olabilir bilemiyorum . Doktora gidecem ptesi günü . Sizce gebelik ihtimali olabilir mi
Merhabalar kesinlikle clife tavsiye ediyorum bir çok arkadaşım hamile kaldı ve bende tüp bebek annesi olarak tedavi sürecinde takviye amaçlı kullandım ve şuan binlerce kez şükürler olsun yavrumu kucağıma aldım . Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahArkadaşlar merhaba