hemen bebekmii korunmakmıı napcam kii bennnnnn://

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.341
448
merhaba kızlar... benımkı dogmamıs cocuga kaftan biçmek ama çok kararsız kaldım. ben 26 yaşındayım mayısın sonunda evlenicem. ailem ve nişanlımın ailesi hemen bebk istiyor halıyle. cunku henuz torun sahıbı degıl iki tarafta. ancak biz buna hazır değiliz. korunmak istiyorum ama korkuyorumda. yani olup olmayacağı da belli değil tabiki allahın hikmeti ama korununca sonrasında aramaktan korkuyorum. burda birçok hikaye görüyorum üzülüyorum hemen bebeğim olsun (işallah olur tabiki de) istiyorum. bir yandanda altından kalkamayacağımı düşünüp erteleyeyim diyorum ondada ya sonrahiç olmazsa diye endişeleniyorum. gidişine bırakım diyorum ya hemen olursa dıye ürküyorum. yahu ben ne yapmalıyım... nasıl hareket etmeliyim?? birde böyle önceden sayım falan yaptırılıyormu? hani şu zamana kadar olur olmaz yada korunma etme gıbı falannn.... birde çok özel olucak biliyorum ama şunuda paylaşmak istiyorum nişanlımın bbeekken geçirdiği bir rahatsızlık sonucu tek yumurtalığı alınmış. bu da bize sorun yaratırmı??

Arkadaşım nişanlılık ve evlilik çok farklı şeyler
Sadece benim tecrübelerime göre bence kendinize biraz vakit verin en azından 6 ay yada 1 sene gibi bir vakit allahın izniyle çocuğunuz olur.
Ama ilk evlilik yıllarınızın tadını çıkarın
Çevremde bir kişi bile yokki desin neden evlenir evlenmez çocuk yapmadım diye.gerçekten samimi bir şekilde söylüyorum
Bana göre anne baba olmadan önce karı koca olmanın tecrübesini yaşayın
Nişanlılık ve bir evin içinde birlikte yaşamak birşeyler paylaşmak bambaşka şeyler.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ben 5 yillik evliyim hep ben korundum esim artik alisti rahatliga aimsi ben istiyorum zorrla ikna ettim ondan habersiz hapi birakmistim zaten ama 3 aydir tik yok esini iyi taniyosan yeter maddi seyler gelip gecer ...dusunsene onun kokusu bile dunyaya bedel dmi ama ,)

Korun bence ama hap kullanma . 6 -12 aydan sonrada bebek yap :)

canım içinin rahat etmesini istiyosan öncelikle evlendiğinde eşinle gidip tahlil yaptırın eşinin spermleri ve senin hormonların normal se en azından 6 ay korunun bu arada da kafan rahat olur bi sorununuzun olmadığını çocuğunuzun olabileceğini bilirsin tabi bu benim düşüncem

bı arkadas anne baba olmadan once karı koca olmayı yasayın dıye bırsey yazmıs kesınlıkle katılıyorum ,Nişanlılıkla evlılık cok farklı seyler kı evlılıgı bı yasayın her yonuyle hıc degılse bı 6 ay korun sonra oluruna bırak,hap kullanma bukadar surectede pre yada gerı cekılme ıle korunursun gerı cekılmede de kaza olursa nasıp boleymıs =) sız bı 6 ay dıkat edın derım ben bı evının duzenını evlılık hayatının duzenını oturtmus olursun hemde 26 yasındayım 1 yıllık evlıyım nasıpse 2 ay sonra fln baslıcaz bızde bebek calısmalarına su 1 yılda duzenımıde oturttum evlılıgımın tadınıda cıkardım kafam boşken mısafırlerımın hepsınıde agırladım sıra bebe de bunları dusun arkadasım bırbırınıze alısın önce aynı ev ıcerısınde.

bu arkadaşın yazdıklarına aynen katılıyorum..
siz evlendikten sonra ikiniz bir aile olucaksınız bebek yapıp yapmamaya da kendiniz karar vermelisiniz...
başkaları istiyor diye değil siz hazır olduğunuzda düşünmelisiniz bunu...
bakalıma damla aynı evde uyum sağlayabilicekmisiniz birbirinize..
bence de ilk 6 ay korunun evliliğinizi oturtun ondan sonra oluruna bırakın...

yorumumu yaptım ama son yazdıklarını okumamıştım..
canım benim bir tanıdığım bayan hamile kaldıktan sonra doktora gitmiş ve doktor şok olmuş senin tüplerin kapalı nasıl hamile kaldın diye...
hiç bir sıkıntısı olmayıp hamile kalamayan da var...
böyle şeylere kafanı takma Allah ol dedikten sonra olur bebeğin merak etme..

Hepinize yorumlar icin teşekkür ederim. Evlilik elbette farkli ama biz üniversite surecinde bir nevi staj yapti:-D hani nisanlimin coraplarini cikardiginda ne yaptığını, yada gece 2de uyanip mutfakta agzina mutlaka tatli birseyler attığını, cok yorgun zamanlarinda horladigini biliorum:-D o yuzden daha kisa surede alışiriz die dusunmekteyim. Bebek isteyip istemediğimi bilemiorum aslinda cok ama cok seviorum ama daha hazir olmadigimi bir muddet daha beklemem gerektigini biliorum. Tek korkum korunma sonrasi arayislara girmek. Bufda arkadaslarimi görüyorum cok üzülüyorum. Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Ama sanirim doktorda bunun sayımı yaptiriliormus en kisa surede bir gidicez bakalim neymis bizim durumla...

Ozaman durum bıraz daha degıstı sımdı =) eger karı koca hayatı yasıyoryada yasamıslıgınız varsa evet bırbırınızın ev halını bılıyorsunuz,he eger bızım bı evlılık cuzdanımız eksık dıyorsan evet cok da beklemene gerek yok 26-27-28 baslangıc ıcın ideal yaslarda genelde,ben yınede bi 6 ay ızın ver kendıne sonra bebıs gelecekse buyursun derım benım dusunce sadece bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…