- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.341
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
merhaba kızlar... benımkı dogmamıs cocuga kaftan biçmek ama çok kararsız kaldım. ben 26 yaşındayım mayısın sonunda evlenicem. ailem ve nişanlımın ailesi hemen bebk istiyor halıyle. cunku henuz torun sahıbı degıl iki tarafta. ancak biz buna hazır değiliz. korunmak istiyorum ama korkuyorumda. yani olup olmayacağı da belli değil tabiki allahın hikmeti ama korununca sonrasında aramaktan korkuyorum. burda birçok hikaye görüyorum üzülüyorum hemen bebeğim olsun (işallah olur tabiki de) istiyorum. bir yandanda altından kalkamayacağımı düşünüp erteleyeyim diyorum ondada ya sonrahiç olmazsa diye endişeleniyorum. gidişine bırakım diyorum ya hemen olursa dıye ürküyorum. yahu ben ne yapmalıyım... nasıl hareket etmeliyim?? birde böyle önceden sayım falan yaptırılıyormu? hani şu zamana kadar olur olmaz yada korunma etme gıbı falannn.... birde çok özel olucak biliyorum ama şunuda paylaşmak istiyorum nişanlımın bbeekken geçirdiği bir rahatsızlık sonucu tek yumurtalığı alınmış. bu da bize sorun yaratırmı??