• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hemen adet olmam lazım... ACİL

amonlisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
33
1
86
Isparta
:Saruboceq::Saruboceq:kızlar selam. ya kızlar benm adetimin bu ayın 13 ünde gelmesi gerekiodu ama hala gelmedi ayın 22 sinde kıbrısa gidicem ordayken adetli olmak istemiorum. bi an önce gelmesi için ne yapabilirim :bbo:

Lütfen birileri cevap yazsın.bu siteden okudum civanperçemi getirio die ondan içtim bi bardak inşallah işe yarar ya bu aralarda muhakkak gelmesi lazım.

farlutal kullandınmı?

civanperçemi öle hemen adet getirmez ki,ilaç değil sonuçta..

neden acıl olman gerek kıbrıs ta da adet olabılırsın bence adetının duzenını kendın değiştirme sakıncalı olduğunu duymuştum ilaç vs.

kekik suyu birebir canım bir tutam kekiği bir bardak kaynar suyla demle ılıyınca iç ilk seferde olmasan bile ikinci üçüncüsünde mutlaka işe yarar tabi hamile değilsen-tatlicadiarzu-

çok saolun kzılar kekik suyunu denicem dün akşamda içtim kekik suyunu bugun civanperçemide içtim
bide hap aldım bgn ama daha kullanmaya cesaret edemedim fultual mı ne

canım farlutal adeti geciktirmek için kullanılır olsun diye değil, ebegümeci de faydalı oluyor deneyebilirsin

SOGANIN KABUGUNU SOY
VE O KABUKLARI SUDA KAYNAT
O KAYNAMIS SUYU IC
ANINDA GELIR
1 SAATE BILE KALMIYOR GELIYOR...hihoyyyt

canım farlutal adeti geciktirmek için kullanılır olsun diye değil, ebegümeci de faydalı oluyor deneyebilirsin

huuulya kim dedi onu sana?sırnaşık şey

bana getirmek için vermişiti doktor...içer içmez kasılmaktan harap oldum valla...(rahimim yani)
:kahve:

ben de tatile gidicektim bi türlü adet olamıyordum gündüz bi bardak kekik içtim gece ağrıyla uyandım hastalanmışım meğer:))

soğan kabuğu gerçekten işe yarıyor. günde birkaçdefa dene. ama bence iş işten geçti. artık olsan oradayken de devam ediyor olur herhalde.:(:(

Back