Hemanjiyom

Selfridge

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2024
186
242
18
Merhaba arkadaşlar, 2 aylık bebeğimin alnında hemanjiyom var belirgin kırmızı leblebi kadar hafif şişliği de var çocuk doktorumuz hematolojiye yönlendirdi, gözünden uzak bir konumda , batın ultrasonumuzda karaciğerde de bir sorun yok bundan sonraki süreçle alakalı bilgisi olan varsa bana bilgi verebilir mi, çok teşekkürler şimdiden. İz kalacak ya da büyüyecek diye korkuyorum açıkçası yorumlarınız çok kıymetli.

Merhaba ben bir kızı takip ediyorum instagramdan kendisinin 2 evladı var oğlunun tam göz altı burun kenarında hatta yanak diyebiliriz kocaman bir hemanjiyonu var yaşı ilerledikce cocuğun yüzündeki hemanjiyonun rengi azaldı ve gittikce de küçültü kesinlikle de amelityat felan doktor önermemiş sık sık kontrollerini yaptırıyor sadece ve gözle görülür bi değişiklik var cocuk şuan yanılmıyorsam 3 yaşında o yüzden üzmeyin kendinizi zamanla geçiyor

Çok merak ettim influencer ise hesabın ismini paylaşabilir misiniz içimi rahatlattınız gerçekten teşekkür ediyorum

Merhaba, oğlumun doğduğunda vardı. Doktorumuz 1 yaşına kadar çok büyüyecek sonra gittikçe küçülecek dedi. Ama bizimki kocamandı. Tüm kolu kaplamış şekildeydi. Gerçekten 1 yaşına kadar aşırı büyüdü. 1 yaşından sonra gittikçe küçüldü şimdi 7 yaşında çocuğum ve hiç görünmüyor yok yani.
İlaçsız bitti gitti. Sizinki küçükmüş geçer gider aynı şekilde. İlacı çok zararlı o yüzden doktorumuz hiç önermedi bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…