Selamlar yavrumda yaklaşık 4 ay önce bir nokta kadar başlayan ben büyüdü. Doktorlar hemanjiom teşhisi koydular. Plastik cerrahiye yönlendirdiler. Lazer tedavisi de varmış, ama tedavisiz olarak ilerde kaybolabiliyormuş. Fakat son bir haftadır merakı o bölgeye kaydı ve son üç gündür kanatmaya başladı. Ne yapmalıyım acaba yardımcı yakın zamanda tedavi olan yada bilgisi olan arkadaşlardan öneri alabilir miyim?
merhaba benim kızımda da hemanjıom vardı kafasındaydı yumurta kadardı. inanilmaz kanıyordu surtunmeden carpmadan solugu hastanede alıyorduk hep cunku kanaması cok zor duruyordu.birsuru doktora gıttık.bekleyın gecer sonuc aynı .en son bize dilek şenen hocamız önerildi ona gıttık.görur görmez ameliyat dedi RABBİM yüzümüze güldü cok sukur kızım ameliyat oldu ve iyilesti masallah cok iyiyiz şimdi ALLAH dilek hocamdan razı olsun. RABBİM yavrunuza ŞAFİ ismi hurmetıne şifa versın insallah
İlginiz için çok sağolun. Malesef bizde ameliyat olduk. Yapacak bir durum yok dedi doktor. Zira eli sürekli orayı kanatıp duruyordu. Şimdi çok şükür iyi yara izi kaldı onun geçmesi için bir krem araştırıyorum.
geçmiş olsun cok sevındim adınıza ALLAH hiçbirimize bır daha yasatmasın ınsallah bu aralar kontrol ıcın tekrar gıdıcez doktorumuza 6 ay gecsın gelin iz azaltıcı krem verıcem dedi isterseniz aldıgım vakıt size adını verebılırım.