- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır merak ediyorum ben olsam onu okurum :)Eki Görüntüle 2181059 Kızlar hangisine başlayayım karar veremedim
Başlıyorum o zamanŞu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır merak ediyorum ben olsam onu okurum :)
Temmuz Ayı Kitap Okuma DereceleriHerkesi tebrik ederim Temmuz ayında toplamda 22 kitap okunmuştur.
1- @MiuLego 1382 sf
2- @eflalim 1052 sf
3- kardelelen321 798 sf
4- @YENA 797 sf
5- @tevafuk55 712 sf
6- hedef38beden 686 sf
7- @morordek 610 sf
8- kitapzede 430 sf
9- @yolcukardelen 332 sf
Ben de aynı durumdayım seninle :) bugün biraz okuyayım belki biter elimdeki :)Eline sağlık sevgili Vampirella.
Ağustos ayında daha bol okumalarımız olur umarım diyeceğim ama ben daha 1. kitabı yeni bitirdim.
kitapzede 212. Sayfasındayımkitapzede canın kitabım (şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır) bitti.
Yorumum: eski tarihli bir kitap olması sebebiyle içindeki hikayelerin çoğu duyulmuş bilinmiş idi ancak üslubu sıcak ve samimi idi.beğendim
Yeni kitabım: Tanrı daima tebdil-i kuyafet gezer, 447 syf.bugün başladım 30. Sayfadayım
Bitirince yorumuna etiketler misin beni, merak ettimkitapzede Kanaviçe bitti.
Yeni kitabım Bağırmadan, azarlamadan ve yalvarmadan çocuğunuzla işbirliği yapın!,
Elizabeth Pantley, 301 sayfa.
Tabi etiketlerim canımBitirince yorumuna etiketler misin beni, merak ettim
Beğendiğin bölümlerden foto atar musın merak ettimSelam kızlar
Bir süredir uğrayamadım kusura bakmayın kitapzede . Aklım hep sizdeydi ama uzun soluklu bir tatilde elime çok fazla telefon almamaya çalıştım. Okumaya çok fırsatım olmadı ama her fırsatta okumaya çalıştım.
Bildirimimi yapayım daha fazla geç olmadan. Henüz elimdeki kitabı bitiremedim ama bitmesi an meselesi.
Kinyas ve Kayra - Hakan GÜNDAY ( 531 sayfa - 447. sayfadayım) Bu adamın hayal gücüne hayranım resmen. Bitince tam yorumumu yaparım ama okuduğum ikinci Hakan Günday kitabı ama bundan sonra elime hangi kitabı geçerse okurum. Türk Edebiyatı kaliteli bir yazar daha kazanmış ne mutlu bize Ayrıca kitabı bitirmeden tekrar okumayı düşünmeye bile başladım
Beğendiğin bölümlerden foto atar musın merak ettim