• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem yalar yakyor hem kilonu koruyor

var kız sabah kahvaltıları aynı : )) kızlar ben en kısa sürede baslıcam bildiricem size gelişmeleri kaydirigubbakcemile5

kızlar 1. günüm iyiydi.. hçibirşekilde açlık vs hissetmedim..

bakalım neler olacak bi kaç gün içinde bi değişiklik olacak mı

20 gundur maydonoz hapı kullanıyorum..çokda memnun kaldım..2 haftadan itibaren 4 kilo verdim.. o kadar urun kullandım hemen kılo veremıyodum maydonoz hapını kullandım ve cokda memnunum...

sizinlede özellıklerını paylasamk ıstedım....

Önemli ölçüde kilo kaybı sağlar.
Cildinizin sıkı ve gergin olmasını sağlar.
%100 Doğaldır!
Aldığınız kalori miktarını önemli ölçüde azaltır.
Her gün gözle görülür kilo kaybı sağlar.
Vücut yağlarını yakarken, su kaybına neden olmaz.
Basen ve göbek yağlarınızı eriterek şekile sokar.
Metobolizmayı düzenler ve sindirimi kolaylaştırır.
Kanser önleyici etkisi vardır.
Kabızlığı önler.
Mide asidini düzenleyici ve mikrop öldürücü etkisi vardır.
Zinde ve formda kalmanızı sağlar.
Düzenli besleme alışkanlığı kazanmanızı sağlar.
Kolesterolü düşürür.
Vücuttaki birikintilerin atılmasına yardımcı olur.
İç iltihap ve selüliti yok etmeye yardımcı olur

20 gundur maydonoz hapı kullanıyorum..çokda memnun kaldım..2 haftadan itibaren 4 kilo verdim.. o kadar urun kullandım hemen kılo veremıyodum maydonoz hapını kullandım ve cokda memnunum...

sizinlede özellıklerını paylasamk ıstedım....

Önemli ölçüde kilo kaybı sağlar.
Cildinizin sıkı ve gergin olmasını sağlar.
%100 Doğaldır!
Aldığınız kalori miktarını önemli ölçüde azaltır.
Her gün gözle görülür kilo kaybı sağlar.
Vücut yağlarını yakarken, su kaybına neden olmaz.
Basen ve göbek yağlarınızı eriterek şekile sokar.
Metobolizmayı düzenler ve sindirimi kolaylaştırır.
Kanser önleyici etkisi vardır.
Kabızlığı önler.
Mide asidini düzenleyici ve mikrop öldürücü etkisi vardır.
Zinde ve formda kalmanızı sağlar.
Düzenli besleme alışkanlığı kazanmanızı sağlar.
Kolesterolü düşürür.
Vücuttaki birikintilerin atılmasına yardımcı olur.
İç iltihap ve selüliti yok etmeye yardımcı olur

arkadaşım nasıl bi hap bu nerden aldın? kaça aldın? markası nedir yasak ama? çok sordum farkındayımda bende çok zor kilo veriyorum dikkatimi çekti canım

internetten araştırdım.

Parsley7, yüzde yüz doğal maddelerden oluşan gücünü bilim adamlarını bile şaşırtan maydonozun etkisinden alan kilo verdirici, vücut metabolizma düzenleyici bir bitkisel kapsüldür. Güçlü, sağlıklı ve etkili formülü sayesinde kilo vermenizi ve bunu sağlarken vücudu sıkılaştırmaya yarayan kapsüllerden oluşmaktadır. Bu doğal içeriği sayesinde de kesinlikle hiçbir yan etkiye maruz kalmadan fazla kilolarınızdan kurtulup, vücudunuzu sıkılaştırarak ideal kilonuza ulaşabileceksiniz.Yüzyıllardır bilinen zayıflama etkisi ile maydanoz şimdi parsley 7 olarak piyasada.Yıllardır bilinen zayıflama metodunun farklı aşamalardan geçilerek daha etki bir hale gelmiş hali olan parsley 7 bugune kadar bildiğiniz deneğiniz ve gördünüz bütün zayıflama metod, yöntem ve ürünlerini kaldırıp atmanızı sağlıcaktır.

Sağlık açısından da bir sürü faydası olduğu bilinen maydanozun parsley 7 zayıflama hapı şeklini almış olması kilolarınızı yıllardır tanıdığımız bildiğimiz sağlıklı bir ürün sayesinde vereceğiniz anlamına geliyor.

Parsley 7 sizi yanlızca fazla kilolarınızdan Maydanoz Hapıkurtarmıy6acak aynı zamanda vücüdunuzu mineral ve vitaminlerle besleyerek bunyenizde bir zayıflama olmadan istediğiniz fit vücüda kavuşmuş olacaksınız. maydanozun sağlıklı bir gıda oldugunu bilenler aynı zamnda zayıflatma etkisinide bilirler maydanozun zayıflamatma etkisi şimdi parsley7 olarak sizlerle.

Parsley 7 Maydanoz Hapı ıçeriğindekiler…
Maydanoz HapıParsley7 içeriğinde sizi zinde tutacak aynı zamanda vucudunuzun toksinlerden arınmasını sağlayacak bitkiler bulunmaktadır.

• Maydanoz Kurusu Tozu
• Guarana Tohumu

• L-Karnitin Biberiye yaprağı
• Funda Çiçeği

• Sinameki Yaprağı
• Bitkisel Kaynaklı Jelatin

• Hazmı kolaylaştırır iştah açar.
• ıdrar söktürür , romatizma selülite de faydalıdır.
Parsley 7 Maydanoz hapı
Maydanoz hapı

• Regl kanamalarını normale getirir, güç regllerin kolay olmasını sağlar.
• Yumurta kanallarını yumuşatarak hamileliği kolaylaştırır.

• Kanı temizler,direnci artırır, cildi güzelleştirir.
• Salgın hastalıklardan korumayı sağlar.

• Kansere karşı korur.
• Genç kalmayı sağlar.

• Bedeni ruhi bunalımı geçirir.
• Karaciğer ve safra kesesi rahatsızlıklarında faydalıdır.

• Diş kanamalarını geçirir, önler

Parsley 7 Hakkında Bilgi ve Sıkça Sorulan Sorular !

Parsley 7 Hakkında Soru: Ne kadar sürede etkisini görebilirim?
Parsley 7 Cevap: Parsley7, aldığınız ilk kapsülden itibaren etkisini göstermeye başlar.

Parsley 7 Hakkında Soru: Parsley7 haplarını nasıl kullanacağım?
Parsley 7 Cevap: Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa yemeklerden 30 dakika önce 1 kapsülü bol su ile alınız.

Parsley 7 Hakkında Soru: Parsley7 haplarının herhangi bir yan etkisi var mı?
Parsley 7 Cevap: Hayır, herhangi bir yan etkisi yoktur. Parsley7 hapları reçeteye tabii olmayan %100 güvenirli bitki karışımından oluşmaktadır. Her yaştan insan kullanabilir.

Parsley 7 Hakkında Soru: Parsley7 hapları tam olarak nasıl çalışır ve nasıl zayıflatır?
Parsley 7 Cevap: Parsley7, gücünü ve etkisini maydonuzun özünden almaktadır. Maydonozun kilo verme, zayıflatma ve sağlık açısından etkisi bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu durumda etkisini görememe gibi bir durum söz konusu değildir.

Parsley 7 Hakkında Soru: Ne kadar zayıflayabilirsiniz?
Parsley 7 Cevap: Şimdi sıkı durun, Parsley7 hapları ile 1 ayda tam 8 kilo verebilirsiniz.

Parsley 7 Hakkında Soru: Kilo verdikten sonra geri alır mıyım?
Parsley 7 Cevap: Parsley7, tamamen bitkisel bir ürün olduğu için tamamen doğal bir şekilde forma girip kilo vereceksiniz! Doğal şekilde kilo verdiğiniz için, verdiğiniz kiloları geri almazsınız.

alıntıdır

vereliniortak
bence de en sağlıklısı.Ben her türlü kimysal maddeye ve ilaça karşıyım

aynen bende karsiyim kimyasal maddeye ve ilaclara bir cok tanidigim 10 kilo verdi 20 geri aldi ve yuzlerinden belli oluyor sagliksiz gorunuyorlar...bence en guzeli yesil elma diyeti arkadaslar cildiniz bile parliyor ben 2 gun oylesine denedim 2 kilo verdim sexybebek daha fazla vermis bence onada danisin elma besleyici dogal ve aciktirmiyor sadece 1 hafta bile yetiyor bence bu benim dusuncem

Back
X