Hem Söz Hem Nişan Fotolarım :)

Allah tamamına erdirsin canım..kıyafet konusunda hoş kızsın daha güzel we alımlı kıyafet tercih edebilirdin olmamış yani.neyse sen beğenmişsin sonuçta mutluluklaaar..

öncelikle allah mutluluğunuzu daim etsin...elbisen için olumlu bir yorum yapamasamda çok güzel bir kız olduğunu belirtmek isterim..en önemlisi mutlu olmak..

renk olarak çok sevdiğim bir renk ama modeli cidden çok kötü resimlere bakarken nasıl giymiş bunu banu alkanın kostümlerine benziyor diye içimden geçirirken bir baktım bir arkadaş yazmış banu alkan diye :) neyse önemli olan sizin begenmeniz tabi ama gelinliginizi simdiden merak ediyorum dogrusu :)))))))) mutluluklar

allah tamamına erdirsin inşallah, önemli olan içine sinmesi, sen mutluysan kim ne derse desin, allah düğününü de içine sindirsin

cok sekersiniz canim mutluluklar dilerim...
begenmedim diyenleri de anlamiyorum...kiz begenip boyle bir elbise secmis ve giymis, toren aylar once yapilmis...
simdi begenmiyorum demenin bu kizcagizin moralini bozmanin ne anlami var...?

bu model ve renk herkese yakismazdi, siz tasimissiniz uzerinizde...
Allah tamamina erdirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…