• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem sezaryen hemde meme büyütme ameliyatı olanlar okuyun lütfen...

Canim no mu yazmistim ama gelmedimi neyse yeniden msj attim sana cnm bekliyorum donus yaparsin sen bana

ASYAM merhaba canım.3 gündür özelden gönderdiğin mesajı açmaya çalışıyorum.sayfada sanırım bir sorun var giremiyorum.bilgin olsun istedim.sürekli deniyorum aynı hata.eğer açılırsa hemen arıcam seni inşallah.

ASYAM merhaba canım.3 gündür özelden gönderdiğin mesajı açmaya çalışıyorum.sayfada sanırım bir sorun var giremiyorum.bilgin olsun istedim.sürekli deniyorum aynı hata.eğer açılırsa hemen arıcam seni inşallah.

Ne hatasi veriyorki cnm tekrar gonderdim msj simdi ins acilir:)yoksada nasil yapsak bilemedim msj sayin yuz olsaydi sen bana msj atardin ama dene bakalim yine gonderdm ins gorusebiliriz.benim kafam cok karisti cnm ya mlsf burda doktor yetersiz neyapicaz bilmiyorum Ankaraya gitme imkanimz olsaydi keske orda gorustugm dktr icime sinmisti benim neyse bi yolunu bulucaz artik gec olsun guc olmasin diyelm

:27:

İnan gercekten pismanim esimede korkumdan bisey soyliyemiyorum o isteyken hep agliyorum sorun su ki sag göğsüm tam istedigim gibi sag göğsüm yukarida ve bonbesi yok bildigin duz meme ucum da boşlukta aynanın karsisina geçip sevineceğim gunleri hayal ederken boyle bir sorunla karşılaşmam beni yıktı agliyorum su an :( cok moralim bozuk Cumartesi kontrolum var herseyi soyliyecem ama sonucta ne olacak alip beni tekrar Parasız mı ameliyat edecek saatler gecmiyo agri gecmiyo bu düşünceler beni bitirecek mahfoldum ben yardim lutfen:14:

Merhaba,
ben de 25.Ekimde kas altı yontemle 275 cc buyutme ameliyatı oldum. Refakatcım olan arkadasım 4 yıl once olmustu aynı doktora, o benim kendisine gore gayet iyi oldugumu soyledi, corbamı kendim icebilmiştim, su an 9. gunumdeyim kolllarımı daha rahat kullanıyorum. Fakat aynı senin gibi su anda sismis goguslerime bakıp , istediğim sekli alacak mı diye endiseleniyorum. su anda sanki bir seyle sardıgında banasıl basık ve ustten kabaruk duruyorsa, korse icine sıkıstırmıssın gibi, sekli oyle ve meme ucu ortadan daha asagıda gib duruyor. Dr sorarsan simdiki sekline bakmayın diyor ama ben pek inanamıyorum, bakalım ne olacak. Bu kadar acıya katlanıp sonuc istediğimiz gibi cıkmazsa dusunmek dahi istemiyorum 2.ameliyatı.

arkadaşlar ben cuma gnü ameliyat olyrm şuana kadar olduğm tek ameliyat sezaryen.oyzden szden sezaryenle meme ameliyatını kıyaslamanızı istyrm.hangisi daha ağrılı ?

Merhabalar,
ben 1 normal dogum, 1 sezeryen ve cok yakın zamanda meme buyutme(kas altı - 275 cc high profil) ameliyatı olmuş biri olarak en zor sonuncusu oldugunu soyleyebilirim. birincisi kaslarınızı zorladığı icin kasları kullandığınız her an agrınız oluyor, ust kaslar daha cok devreye girdiği icin en ugfak harekette kullanmış oluyorsunuz, yatıp kalkmak ozellikle zor. Sezeryen olanlar bilir, bogazınızı temizlemek dahi istemezsiniz kullanacagınız karın kası devreye girip acı hissedeceginiz icin, meme ameliyatında daha da feci, kollarınızı kullanamıyorsunuz, cam acma kalkarken kendini destekleme v.s. ilk gunlerde ben bol yastıkla oturarak uyumanızı tavsiye ederim. 8. günde araba kullanabildim fakat dar bir yere park ederken hızlı cevirmek gerektiği icin yapamadım, yardım istemek zorunda kaldım.
Normale donmeniz en az 10 gun alır, kişiye gore ve agrıya dayanıklılığına gore değişir tabi. Sezeryen sonrası ertesi gun dolasabiliyorken bu ameliyat sonrası hafif işleri yapabilmek bile en az 3-4 gun, buna gore hazırlıklı olmak gerek.

Musson mrb cnm gorustum bugun.banada ayni sekilde kasustu fasya alti dedi zaten bende o yontemi istiyordum fakat bende cokkararsizim ahmet bey sadece mentorla calisiyomus bende damla istedigimi soyledom.genelde yuvarlak tercih ettigini soyledi damlanin donme riskinden bahsetti.birde mentorda damla en sert modeli ben natrellenin damla modelini dusunmustum.ayni kararsizliklar bendede var cnm ama ben kasalti istemiyorum ona eminim.sadece yuvarlakmi damlami ona karar veremiyorum.benimde 2yaanda bi oglum var cnm bende amlyt gunune karar veremedim once dru kesinlestirmeliyim.teoman bey sana oyle bi yontem yok dediyse ben hic gitmiyeyim resim gosterdimi sana yaptiklarindan.cnm arkadaslik istegimi kabul et goruselim istersen
Ameliyat oldun mu cnm kas ustu? Ben oldum kas ustu 300 cc 4. Gunum

Merhabalar,
ben 1 normal dogum, 1 sezeryen ve cok yakın zamanda meme buyutme(kas altı - 275 cc high profil) ameliyatı olmuş biri olarak en zor sonuncusu oldugunu soyleyebilirim. birincisi kaslarınızı zorladığı icin kasları kullandığınız her an agrınız oluyor, ust kaslar daha cok devreye girdiği icin en ugfak harekette kullanmış oluyorsunuz, yatıp kalkmak ozellikle zor. Sezeryen olanlar bilir, bogazınızı temizlemek dahi istemezsiniz kullanacagınız karın kası devreye girip acı hissedeceginiz icin, meme ameliyatında daha da feci, kollarınızı kullanamıyorsunuz, cam acma kalkarken kendini destekleme v.s. ilk gunlerde ben bol yastıkla oturarak uyumanızı tavsiye ederim. 8. günde araba kullanabildim fakat dar bir yere park ederken hızlı cevirmek gerektiği icin yapamadım, yardım istemek zorunda kaldım.
Normale donmeniz en az 10 gun alır, kişiye gore ve agrıya dayanıklılığına gore değişir tabi. Sezeryen sonrası ertesi gun dolasabiliyorken bu ameliyat sonrası hafif işleri yapabilmek bile en az 3-4 gun, buna gore hazırlıklı olmak gerek.

ben de çarşamba günü oluyorum hayırlısı ile...valla yazdıklarınız beni korkutuyor...bende 3sezeryan oldum 3 yıl önce tam karın germe...ikisindede ah bile demedim...acı çekmedim mi çektin ama dayandım...yaaa bu karın germeden daha sancılı olamaz değilmi....tecrübeleri olanlar yazabilirse sevinirim

Back