Hem progestan iğne hem de fitil kullanan var mı?

Apelesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
40
16
38
32
7 haftalık gebeyim. Dün gece kanamam oldu sabah kendi doktoruma gittim. Kese ikiye ayrılmış dedi, vajinal ultrasondan kalp seslerini duyduk. Düşük tehlikesi var diye iğne, ilaç veriyorum dedi. Hem iğne hem de fitil vermiş. 5 gün boyunca iğne yaptırıcam, fitili de düzenli kontrolle ne kadar kullanacağıma bakıcaz. Arkadaşlara sorduğumda ya fitil ya iğne kullanmışlar ikisini aynı anda kullanan duymadım, kafama takıldı o yüzden. Benim gibi ikisini de kullanan oldu mu, nasıl etkisi oldu?

Tabi ki vardir doktorun bilgisinden otesi varmi benim etrafimda da yasandi. Bunun bir adim ev de ve veya otesi hastahane yatisi
Sifa diliyorum zor surecler kimsenin lafi ile is yapmayin doktoru dinleyin

Tabi ki vardir doktorun bilgisinden otesi varmi benim etrafimda da yasandi. Bunun bir adim ev de ve veya otesi hastahane yatisi
Sifa diliyorum zor surecler kimsenin lafi ile is yapmayin doktoru dinleyin
Hayır zaten doktorun dediğinden başka bir şey yapmayı tabii düşünmüyorum sadece aynısını yaşayan varsa nasıl bir etkisini gördü onu merak ettim

5. Haftamda benim yoğun kırmızı kanamam oldu. Doktor bana aynı şekilde iğne ve ilaç verdi. İğneleri beş gün yaptırdım aynı zamanda ilaca da devam ettim. İğneler bittikten sonra ilaca günde iki olacak şekilde devam ediyorum. Bence doktorunuza güvenin bu süreçte çevreden o kadar çok ses çıkıyor ki hepsi maşallah doktor kesiliyor başımıza ve gereksiz yere strese sokabiliyorlar. Şuan hamileliğim çok şükür sağlıklı şekilde ilerliyor kanamam iğneden hemen sonra durdu birkaç gün kahverengi geldi sonra kesildi. Umarım siz ve bebeğinizde iyisinizdir

7 haftalık gebeyim. Dün gece kanamam oldu sabah kendi doktoruma gittim. Kese ikiye ayrılmış dedi, vajinal ultrasondan kalp seslerini duyduk. Düşük tehlikesi var diye iğne, ilaç veriyorum dedi. Hem iğne hem de fitil vermiş. 5 gün boyunca iğne yaptırıcam, fitili de düzenli kontrolle ne kadar kullanacağıma bakıcaz. Arkadaşlara sorduğumda ya fitil ya iğne kullanmışlar ikisini aynı anda kullanan duymadım, kafama takıldı o yüzden. Benim gibi ikisini de kullanan oldu mu, nasıl etkisi oldu?
8 haftalık hamileyim pazartesi sabah kanamam oldu doktora gittim fakat bayram olduğu için benim doktorum yoktu visitçi doktor vardı. Ultrasondan kalbini dinledik. 5 gün iğne ve günde iki kez kullanmam için fitil verdi. İğneyi vurulduktan sonra kanamam durdu. Cuma kendi doktoruma gidecem kontrol için. Doktora güven aksatmadan kullan ve içini ferah tut kötüyü düşünme hiçbir şey olmaz Allahın izniyle

Back
X