• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem progestan iğne hem de fitil kullanan var mı?

Apelesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
22
12
38
32
7 haftalık gebeyim. Dün gece kanamam oldu sabah kendi doktoruma gittim. Kese ikiye ayrılmış dedi, vajinal ultrasondan kalp seslerini duyduk. Düşük tehlikesi var diye iğne, ilaç veriyorum dedi. Hem iğne hem de fitil vermiş. 5 gün boyunca iğne yaptırıcam, fitili de düzenli kontrolle ne kadar kullanacağıma bakıcaz. Arkadaşlara sorduğumda ya fitil ya iğne kullanmışlar ikisini aynı anda kullanan duymadım, kafama takıldı o yüzden. Benim gibi ikisini de kullanan oldu mu, nasıl etkisi oldu?

Tabi ki vardir doktorun bilgisinden otesi varmi benim etrafimda da yasandi. Bunun bir adim ev de ve veya otesi hastahane yatisi
Sifa diliyorum zor surecler kimsenin lafi ile is yapmayin doktoru dinleyin

Tabi ki vardir doktorun bilgisinden otesi varmi benim etrafimda da yasandi. Bunun bir adim ev de ve veya otesi hastahane yatisi
Sifa diliyorum zor surecler kimsenin lafi ile is yapmayin doktoru dinleyin
Hayır zaten doktorun dediğinden başka bir şey yapmayı tabii düşünmüyorum sadece aynısını yaşayan varsa nasıl bir etkisini gördü onu merak ettim

Back