• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEM POLİKİSTİK OVERİ HEM TROİDİ OLAN VARMI??YUMURTALIKLARDA TEMBEL BEN NASIL ANNE OLUCAM :(:(:(

khangil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
41
18
3
37
ARKADASLAR 2 YILLIK 30 YASINDAYIM.LİSEDEN BERİ POLİKİSTİK OVERLER MEVCUT. EVLENDİKTEN SONRADA TİROİDİM ÇIKTI YAVAS CALISIYORMUŞ.
SON 2 AYDIR ÇOCUK İÇİN DENİYORUZ .:KK43:DOKTOR YUMURTALIKLARIMIN TEMBEL OLDUGUNU SÖYLEDİ GEÇ OVALİASYON SAGLIOMUŞ.
GLİFOR ADLI İNSÜLİN İLACI VERDİ YUMURTALIKLARIN CALIŞMASNI SAGLICAKMIŞ.BAKALM BUGUN 40. GÜNÜM:cry: HALA ADET OLAMADM.
ADETİN 2,GÜNÜ SANIRIM KLOMEN VERİCEK .

:emir_bebek: OFF ANNE OLMAK ISTIYORM.DOKTOR DESTEKLE HAMILE KALABILCEGIMI SÖYLÜYO.HEP EŞİM YÜZÜNDEN 2 SENE ÇOCUK İSTEMEDİ.:KK12: BU EVRELERİ DAHA ÖNCE BİTİREBİLİRDİK.AŞILAMADA YAPTIRABILIRM BEKLEMEDEN ...ÇOK İSTİYORUM ÇOOOKK.
YOKMU KLOMENLE HAMILE KALAN YADA AŞILAMADA TUTTURAN :anneadayı::KK200:

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 68
Canim ayni sorun bendede var hem yumurtaliklarim yavas calsiiyor hem troidim hemde polikistik over sendromu var 4 yillik evliyim fakat senden kucugum napicagimi bilmiyorum cok bunaldim artik lutfen bana ulasirmisin yeniyim sayfada ama cevap berirsen cok swvinirim

merhaba hamile kalan varmi benimde troidim yuksek cikio ilac kullaniyorum .3senedir olmuyo neyazikki.ocakta tedaviye baslicam

Back