hem özelde hem devlette DR'a görünmek acil yardım

deeplydisturbed

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
681
453
123
arkadaşlar merhaba,
benim bir düşüğüm var genetik test yaptırdım bir genimde mutasyon cıktı, şimdi tekrar hamileyim,özeldeki dr'um clexane yazdı, bu iğneyi sgk karşılıyormuş sanırım, yazdırmak için Devlet hastanesine gidicem, hem özelde hem devlette muayene olan var mı aranızda? sorun oluyor mu? bilgisi olan lütfen cvp yazabilir mi

Sgk karşılıyor derken, mutasyon derecesi yüksek olanlar rapor çıkartıp iğneleri ücretsiz alabiliyor ama benim gibi mutasyonu düşük seviyede olanlar raporsuz para vererek alıyor. Bir kısmını evet sgk karşılıyor.
Ben özel hastanede iğnelerimi yazdırıp kontrole girip, eczaneden iğnelerimi alıyorum.
Devlette de yazdırsanız aynı paraya gelecek.
Riskli bir hamilelik geçirdiğim için hem devlete hem özele gidiyorum bu arada ama hap ve iğneyi özel doktorum takip ediyor.

cnm çok tşk ederim cvbın için, özelde yazdırdıgındada sgk bir kısmını karşılıyor yani öylemi? özeldeki dr'uma yazdırabilirim yani..
benim mtfr1298C de mutasyon var en düşüğü oluyor sanırım bu, rapor alamıcam yani?
clexan 0.4 +corasprin kullanacagım, siz nekadar ödüyorsunuz bu ilaçlara?

cnm çok tşk ederim cvbın için, özelde yazdırdıgındada sgk bir kısmını karşılıyor yani öylemi? özeldeki dr'uma yazdırabilirim yani..
benim mtfr1298C de mutasyon var en düşüğü oluyor sanırım bu, rapor alamıcam yani?
clexan 0.4 +corasprin kullanacagım, siz nekadar ödüyorsunuz bu ilaçlara?

Ayni mutant benimki de.
Ozelde yaziliyor bana 20 igne yaziyor doktorum 3 haftalik.
30 lira gibi veriyoruz eczaneye ama o ara bir kez devlete gitmis oluyorum onun muayene parasi falan da araya giriyor, tahmini bir igne 1 liraya gelmis oluyor indirimli sgk hali ile.
Corapin 1,5 ya da 2 lira sgksiz. Onu yazdirmiyorum ayip olmasin diye cok ucuz cunku.
Mutasyonumuz cok hafif o yuzden ben universite hastanesine gidip gene de rapor sormustum, buna verilmedigini cok dusuk seviye oldugunu soylemislerdi.
Simdi dedigim gibi aylik sgk indirimiyle 30 civari veriyoruz. Bebeklerimiz saglikla gelsin insallah.

çok tşk ederim, 10 gün sonra randevum var... bende o şekilde konuşayım dr'umla :)
sağlıkla gelsinler inşallah.. senin çok az kalmışş .. inşallah bende görebilirim o günleri

çok tşk ederim, 10 gün sonra randevum var... bende o şekilde konuşayım dr'umla :)
sağlıkla gelsinler inşallah.. senin çok az kalmışş .. inşallah bende görebilirim o günleri
Insallah.
Benim yavastan hapa veda zamanim bile geliyor.
O kadar hap ve igneyle kafam rahatti ki, simdi birakacagim diye mizmizlaniyorum
Bunlar tatli stresler.
Insallah kucaklarimiza almak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…