Ben hem öğrenciyim hem öğretmenim hem ev işi yapıyorum bir de eşime bakıyorum hem de canım hamileyim. Hamilelik hariç diğer 3ünü birden 3 yıldır yapıyordum zaten. 2 ay sonra da doğumum var. İnsan herşeyi yapabilir bence korkutma kendini.
canım seninle aynı durumu yaşayan bir arkadaşım vardı eşi okuduğumuz yere tayin aldırdı orada gündüzleri bakıcı tuttular bebişe kız okuldan gelene kadar o şekilde devam etmişti canım sizin yokmu öyle bir imkanınız eğitiminede ara verme derim canım ilerde bebğinin geleceği için rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
ben panik atak bir anneyimm ben senemi dondurdum
bebeğim büyüdü sonra devam ettim...Bebek evdeyken zaten sınıfta aklını derse veremeyeceksin bence bebeğinle ilgilen...17 aylık verdim kreşe bakıcılara hiç güvenemedim çok anılarım var bakıcıyla ilgili....Anlatıp moralinizi bozmak istemiyorum
Canım, çok zor. Bende öğretmenim, yüksek lisans öğrencisiyim hemde tez dönemimde. Seminerimi verdim anketimi yapıp bitirmeliyim ama hamilelik. Oğlum aklımı başımdan aldı hiçbirşey yapamıyorum.
Ama sen hiç kendini bırakma, birçok anne var hem eğitim alıp hemde bebeklerine bakan.[/QUOTE]
evet bircok anne varmis bende duyuyorum ve taktir ediyorum ama yakinimda ailemden hic kimse yok bebegime bakacak.belki annem yada bir yakinim baksa rahatlikla emanaet edebilirim ama hic tanimadigim bir bakiciya emanet etmek korkutuyor beni...Allah hayirlisiyla iyi bir bakici cikarirda karsima bende egitimime devam edebilirim insallah :Saruboceq:
Canım, çok zor. Bende öğretmenim, yüksek lisans öğrencisiyim hemde tez dönemimde. Seminerimi verdim anketimi yapıp bitirmeliyim ama hamilelik. Oğlum aklımı başımdan aldı hiçbirşey yapamıyorum.
Ama sen hiç kendini bırakma, birçok anne var hem eğitim alıp hemde bebeklerine bakan.[/QUOTE]
evet bircok anne varmis bende duyuyorum ve taktir ediyorum ama yakinimda ailemden hic kimse yok bebegime bakacak.belki annem yada bir yakinim baksa rahatlikla emanaet edebilirim ama hic tanimadigim bir bakiciya emanet etmek korkutuyor beni...Allah hayirlisiyla iyi bir bakici cikarirda karsima bende egitimime devam edebilirim insallah :Saruboceq:
BAKICININ İYİSİ YOOK EMİN OLUN ÇOCUĞUNUZU PSİKOLOJISI BOZULMASIN İSTİYORSANIZ BENİM GİBİ ARA VERN YILLAR SU GİBİ AKIYOR İNANAIN BAKIYORSUNUZ BEBEK BÜYÜMÜŞ YİNE OKULDASINIZ...HERŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİNN...DEĞİL Mİ??
BAKICININ İYİSİ YOOK EMİN OLUN ÇOCUĞUNUZU PSİKOLOJISI BOZULMASIN İSTİYORSANIZ BENİM GİBİ ARA VERN YILLAR SU GİBİ AKIYOR İNANAIN BAKIYORSUNUZ BEBEK BÜYÜMÜŞ YİNE OKULDASINIZ...HERŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİNN...DEĞİL Mİ??
evet haklisiniz ama bir ara verirsem birdaha asla bitiremeyecekmisim gibi geliyor.ya bitiremezsem diye bir korku var icimdesiz ne kadar ara verdiniz? kac yil sonra mezun oldunuz??
bence hayatım asla ara verme okuluna. Çünkü bir sene ara vereceksin bu arada ev ve çocukla ilgileneceksin ve kopacaksın ister istemez derslerden sonra nasıl adapte olacaksın. 1 yaşında çocuğunda anneye ihtiyacı olacak sonuç olarak ve öyle düşünürsen hiç okuyamazsın. Okula giriş çıkış saatlerin zaten bellidir bakıcı tutarsın el kadar çocuğa bakıcı ne yapabilir ki. Sütünü vercek altını değiştirecek, üstünü giydirecek. Bende nisanda hamileik düşünüyorum ve açıköğretim okuyorum hemen hamile kalırsam ocakta doğum olur ve nisanda sınavlar var ben 3 saat felan evde olmucam annemler burda değil kayınvalde rahatsız bakamaz, eşimde işi gereği sınav gözetmenliği yapıyor bende heralde birkaç saat için birini bulacağım ama okulumun son senesi olacak ve 1-1.5 sene çalışmayıp sonra döneceğim iş hayatına..
bugun hocalarimdan biriyle konustum icim baya rahatladi buyuk ihtimal devam edecegim.dediginiz gibi sonucta okula bir yil ara versem bu seferde bir yasindaki bebegimi yine bakiciya emanet etmis olacagim.ne kadar ara verebilirim ki...