-
- Konu Sahibi Papatya1610
Çok çok geçmiş olsun rabbim bence size moral olsun diye en güzel hediyeyi ve umut kaynağını göndermiş. Çok şükürArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
230 aldım kalan 6000100 daha okudum.. KALAN 6230
200 daha okudum..400 daha okudum
Kalan 5600
Etiketledım cnmm ben herkesı cok uste kaldıKızlar bu mübarek günde okuyabildiğiniz kadar
Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_
Mucizemm222
F Flower__
namaste21
mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
M MaviMabellee
bluepinkk
Myhomes
namaste21
Mintimint
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
burcusami
Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78
Taze fasulye
Life light
E Ebruazra
Krew
Yenidelhi
R rana20
MoonfacedMom
aysenurt3991
MoonfacedMom
Nayro
Hemsirecik
mutlulukbenihicbirakma
5 528mucizemmm
B Bademmm388
Yazarhanim
Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
Asiltutku
Asiltutku
Umut_2019
M MaviMabellee
Barbara
Önceki yazışmalara bakamadım cnmEtiketledım cnmm ben herkesı cok uste kaldı
200 daha okudum..300 daha okudum
Kalan 4700
Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
100 tane aldım ben. Yarın okuyorum inşallah
200 daha okudum
KALAN 4195
100 daha aldım