- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
- Konu Sahibi Papatya1610
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, her şey yolunda gider inşallahArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
30 tane okudum Allahım şifanızı versin hayırla bebeğinizi kucağınıza alın ve analı babalı büyütün inşaAllahArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Kalan 30.370100 tane daha okudum. Oglumu uyutayim tekrar okuyacagim insallah.
Nego bunla beraber okunan 38.666 çıktı. Yani kalan 31.334 hesapladım bende tek tek yazdım şimdi100 tane daha okudum. Oglumu uyutayim tekrar okuyacagim insallah.
Kalan 29,970300 tane daha
Kalan 29,870100 tane okudum Rabbim acil şifalar versin
100 tane okudum şimdilikKalan 31,160
Allah şifa versin dualarım seninleArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Tamam o zaman tek elden sen yapar mısın karışmasın tekrarNego bunla beraber okunan 38.666 çıktı. Yani kalan 31.334 hesapladım bende tek tek yazdım şimdi
20 tane okudum rabbim Şafi ismiyle şifasını versin sizeArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Arkadaşlar bu şekilde devam edersek bunun altında Nego ve sweetgirlcandy yardımcı olmış oluruz440 aldım kalan 30674